2777
2789

به حدی داغونم ک امروز سره نماز احساس میکردم دارم تموم میکنم مرگم نزدیکه

مشکل روحی دارم

حالم عجیب بده از شدت استرسو ناراحتی گلو درد دارم دو ساله نمیتونم حتی بخداقسم اب دهنمو قورت بدم

شبو روزم شده توی سایت گشتن برای رفع غم و اندوه چکار کنم چله بگیرم یا نماز یا ذکر

امشب کلی گشتم مثل دو سال قبل پیدا کردم ذکر استغفرالله و ربی و اتوب الیه ک ذکرو میدونم اشتباه نوشتم غلط املایی دارم

الان برقارو خاموش گردم یه تسبیح داستمه این ذک و دارم میگم ب نیت اینکه یا حالم خوب بشه یا فردا دیگا بیدار نشم خیلی خستم

توروخدا میدونم خیلی خواسته زیادیه لطفا ب نیابتم حتی شده یکبار این ذکرو بگید ک این مشکلم حل بشه گره از کارم باز بشه این غم و اندوه ازم دور بشه

به حق مادره حضرت عباس سایه خوشبختی رو سره زندگیتون باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلات روحی از نارضایتی مییاد و عقده کارهایی که آدم نتونسته انجام بده وآرزوهای برباد رفته ببین چی باعث شده که الان راضی نیستی و باعث ناراحتیت شده و بعدم سعی کن اون مشکلوحل کنی واگه نمیتونی یا کلا نادیدش بگیر ویاطرزفکرتو عوض کن