2777
2789

بچه ها خواهرزادم دیپلمش تجربی کنکور انسانی داده فقط نمره ی عمومی هارو داره...ترازش چند میشه؟

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی شما دیپلم غیرمرتبط داشتین؟چه سالی؟

نه من دیپلم تجربی داشتم اما الان جدیدا از وقتی تراز سوابق توی کنکور تاثیر داره توی سایت مای مدیو علاوه بر تراز همون رشته ای که دیپلم گرفتیم ، تراز  برای رشته های دیگه هم میزنه 

خیلی ترازش میاد پایین 

من گروه تجربی بودم پارسال تراز تجربی ۹۵۰۰ شد حدودا بعد برای بقیه رشته ها همه ۵۰۰۰ یا ۶۰۰۰ به جز رشته ی زبان که شدم ۱۱۰۰۰ بقیه همه پایین بود

چرا اینطوری کرده خب؟ قبولیش سخت میشه

خیلی ترازش میاد پایین من گروه تجربی بودم پارسال تراز تجربی ۹۵۰۰ شد حدودا بعد برای بقیه رشته ها همه ۵ ...

مثلا ۴۰۰۰ میشه تراز معدلش؟همه نمره های عمومیش ۱۸_۱۹

ببله حدوداباشه هرچقدرم نمره هاش خوب باشه بازم تخصصی ها رو نداره که خیلی ترازشو میکشه پایین

۴۰۰۰ بشه خوبه...تراز کنکورش ۷۰۰۰ شده به‌نظر شما رتبش چند میشه تو انسانی؟

۴۰۰۰ بشه خوبه...تراز کنکورش ۷۰۰۰ شده به‌نظر شما رتبش چند میشه تو انسانی؟

ععزیز ۴۰۰۰ خیلی کمه! تراز کل زیر ۵۰۰۰ اصلا مجاز انتخاب رشته نمیشه

من از رتبه های انسانی خبر ندارم ولی این تراز حقیقتا پایینه فکر نمیکنم رشته ی دولتی خاصی بیاره

ععزیز ۴۰۰۰ خیلی کمه! تراز کل زیر ۵۰۰۰ اصلا مجاز انتخاب رشته نمیشهمن از رتبه های انسانی خبر ندارم ولی ...

دولتی نمیخواد غیرانتفاعی میخواد که اون رشته ای که این میخواد با آزمونه مثلا ۹۰۰۰۰ اینا میگیره