2777
2789
عنوان

میگن درس آینده نداره❌ من ثابت کردم داره ✅🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1540 بازدید | 61 پست
میشه هرکی این کامنتو میخونه دعا کنه تا اخر همین هفته خبری ک میخامو بشنوم خیلی برام مهمه واقعا ب دعا ...

ایشالا عزیزم

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانوم دکتر😂💙

بنظرتون من اگ بیام تجربی

چ ذشته های دانشگاهیش برا مهاجرت خوبه؟ 

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

احساس میکنم همین روزاس که فیک بودن کاربری شما لو بره😮‍💨

فعلا که سال ۱۴۰۰ هستم اگه فیک بودم تا الان نبودم بعد هم خوب نیست با اکانت های فیک میایی من که میدونم کی هستی

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

چندتا عکس از لندن و دانشگاهت میدی ؟ خیلی کنجکاوم ببینم چطوریه ... راستی اسم دانشگاهت چی بود؟دختر خاله منم اونجا درس میخونه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

😍ای جونم چه شغل مهربونی🩷

من باب موضوع تاپیک هم اینو بگم که کاملا حق با شماست

خیلیا بهم گفتن تو که پدرت مستونه همه حوره از لحاظ مالی تامینت کنه درس نخون اینده نداره 

ولی خوندم و راه ها و دنیاهای جدیدو برای خودم هموار کردم 

و صد البته لذتشم زیاده

فعلا که سال ۱۴۰۰ هستم اگه فیک بودم تا الان نبودم بعد هم خوب نیست با اکانت های فیک میایی من که میدونم ...

عزیزم من تورو نمی‌شناسم میخوای از خودت دفاع کنی تهمت نزن مضحکه بشی به خودت نکنه شک داری