2777
2789
عنوان

ارزوی خیلی ها هستیم ولی

187 بازدید | 15 پست

اسیر ناسپاسی یک نفرمیشویم عمرمون حروم میشه اعصاب زیبایی جوانی...ارزومیکنم حروم نشید وخدا ادم درست سراهتون بزاره منکه حروم شدم بدجوری هم ازدست رفتم کاری که باید سالهاپیش تموم میشد اینقدر کش اومد بخاطر سازگاری وبخشش من که عمرم رفت هیچکس دلسوزم نبودبخصوص مادرم وقتی خودش میدید وفهمید این ادم مناسب من نیست بارها وبارها نزاشت جدابشم الان دوتا طفل معصوم افتاده تودامنم وبایدبزرگشون کنم بدون پدر...مردیکه عصبیه خائنه خسیسه بددهنه مگه قابل درست شدن بوده؟مردیکه جلوی دیگران خوش اخلاق خوشرو دست ودلباز وجنتلمن بنظرمیومد تو خونه برعکسش بود هرجی میگفتم بابا اینطورنیست حرفهام روباورنمیکردن ونمیکنن حس میکنم تنهاترین ادم دنیام تو یه وضعیت بلاتکلیفم پادرهوا تکلیفم رو روشن نمیکنه برم دنبال زندگیم خودش دنبال این دختر اون زنه کادو میبره گل میخره حساب مخفی داشت ۳۵میلیون ناقابل داخلش بود به من میگفت ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم اسیر قدر نشناسی یه هر زه اشغال شدم و عمرم تلف شد نفهمیدم خوشبختی یعنی چی

واقعا گناه ما چی بود ویک بار عمرمیکنیم ولی اینطوری بایدبه هدرمیرفت چرانبایدطعم خوشبختی ارلمش وعشق روحس نیکردیم توزندگی....من اگرزن خدایی نکرده مثل خودش بودم دلم نمیسوخت

عزیزم خدا کمکتون کنه ان شاء الله. 

خدا اینها همه رو می بینه و برات یه روزی جبران می کنه. 

این شب ها همه مساجد روضه امام حسین علیه السلام برگزار میشه. 

برید شرکت کنید و از امام حسین کمک بخواه. قطعاً بهت توجه می کنه. 

حضرت زهرا سلام الله علیها به هر کسی که در عزای پسرش امام حسین علیه السلام شرکت کنه، توجه ویژه ای دارند. 

عزیزم خدا کمکتون کنه ان شاء الله. خدا اینها همه رو می بینه و برات یه روزی جبران می کنه. این شب ها هم ...

عزیزم اتفاقا ازاقوام رفته بودن زیارت زنگ زدن با اقا درددل کردم زنگ زدم حرم امام رضا درددل کردم...من صبرخداروندارم واقعا دیگه توان ندارم درمقابل این نامرد.این فرصت صدباره بودبهش دادم طلاق گرفته بودیم بعدیک سال باالتماس وگریه برگشت

لعنت ب هر چی مرد بی نمک سگ صفت

کارهایی که برای این کردم خانوادش وهیچکس نکرد واقعا نمک نشناس بود...دلن برای بچه هام میسوزه واقعا نمیتونم بدون اونها ازطرفی یه زن چطوری نیتونه دوتا بچه اونم پسرکوچیک رو بزرگ کنه بدون پدر...نمیدونم ببرمشون یا بدمشون به اون این دوراهی وحشتناکیه برای یه مادر احساساتی مثل من

اینا سرنوشت و شانسهمن ک دیگه مطمئن شدم

کلا دنیا حای بی عدالتی وظلمه فلسطین روببین چیکارمیکنن مردم رو...بی عدالتی کامل یکی توکشوراروپایی ودرسطح رفاه بدنیا میاد یکی وسط جنگ توکشورخودمونم بعضیا توخانواده و ایل وتبارپولدار یکی تویه خانواده بدبخت یکی زیبا وباهوش وسالم یکی زشت یا خنگ یا معلول و...

کلا دنیا حای بی عدالتی وظلمه فلسطین روببین چیکارمیکنن مردم رو...بی عدالتی کامل یکی توکشوراروپایی ودر ...

اره

متاسفانه تو بچه داری

خدا ب قلبت کار نداره 

هر چی خوش قلب تر بدتر

من ک از امشب قبول کردم کسی رو ندارم و کسی دوسم نداره