2777
2789

بچهه ها واقعن بدون تجویز پزشک قرص اعصاب نخورینن🙂 من ۲۵ میل سرترالین(آسنترا) خوردم دیشب 

و امروز یجوری اعصابم خورد شدههه بود که نگم براتون.. البته الانم اینجوریم.. رفته بودم خرید.. تو خیابون هر کی و میدیدم ازش بدم میومد.. تو دلم میگفتم چقدر زشته فلانه 

بعد خودم و تو گوشیم نگاه میکردم میگفت اه ببینن اینو..  با هیچکس صحبت نمیگردم صدام با ولوم پایین.. دلم میخاس یکیو بزنم یا گریه کنم... 

وای الان یکم بهترم.. امیدوارممم فردا از سرم بپرههه😭😭😭😭 

حالت تهوع و اینام دارم 

البته ویروس جدیدم گرفتم و پی ام اس م.. چن روز دیگ پریود میشم.. ولییییی خیلییی حس بدی دارمممم...😭😭😭😭😭

من مشکلی نداشتم همینجوری واس ساعت خوابم خوردم:// و این حالات و دو سال پیش داشتم انگار برگشته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نداده بهت مگه؟اره واس من یک هفته تا ده روز طول کشید

یکی دو سال پیش که مریض بودم داده بود ولی هر دفعه خواستم بخورم همچین شدم نتونسم تحمل کنم نخوردم..

همینجوری خواسم بخورم که دیگ پشیمون شدم 

نخورم بهتره

دقیقاااا ینی هر دفعه یچیزیم بشه همه چی باهم هجوم میارن..هیچوقت نفهمیدم چرا

میفهمم 

بخدا یه ماه جون کندم اعصابمو آروم کنم یکم به خودم آرامش بدم

ده روز اخیر چند تا اتفاق افتاد تا مرز جنون رفتم از استرس و فکرای تکراری دست و پام یخ میزنه بخدا انقد خستم که نگو

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

یکی دو سال پیش که مریض بودم داده بود ولی هر دفعه خواستم بخورم همچین شدم نتونسم تحمل کنم نخوردم..همین ...

من ولی حالم خراب تر ازین حرفا بود 

واسه همین میدونستم بدنم بذاره عادت کنه طول می‌کشه 

اون هفته اول داغونتر شدم 

اما صبر کردم و خداروشکر خوب بود واسم 

سه سال خوردم 

بعد گذاشتم کنار