2777
2789

اومدیم زدیم رهن ۸۰تومن اجاره ۵تومن ..چن نفری زنگ زدن آخر ی خانوم بود گفت دوتا بچه دارم و خیلی دنبال خونم نیست شما قیمت خوب زدین و خونتون تمیزه بریم بهم .گفتم باشه بعد قسم داد ک کمکم کنید هم از رهن هم از اجاره کم کنید .منم بدون اینکه ب همسرم بگم ۸۰رو ۷۰کردم .و ۵ رو ۴کردم .خانومه کلی دعام کرد و فردا میاد برا قرارداد..

حالا پشت این تماس هزارنفر زنگ زدن ک خانوم نگهش دار ما میخواییم همون ۸۰ماهی ۵..

ی دل میگم زنگ بزنم ب خانومه لغو کنم .ی دل میگم ن گناه داره ..آخرش هیچی دیگه .ب شوهرم زنگ زدم ک خونرو ۷۰.۴تومن دادم .کسی زنگ زد بگو اجاره دادم رفت..

بنده خدا هیچ نگفت و گفت ک کار خوبی کردی .

بچها واحدمون نوسازه بخدا .کولر کمد دیواری .هود .دوربین..پکیج ..کابینت ..همه چی داره..بعد بخدا اینجا همه با این امکانات ۲۵۰زدن ب بالا

همش میگم کم دادیم 

ولی تو دلمم خوشحالم 

هییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه به خانم قول دادی بیخیال اون ده تومن و یه تومن بشو ثواب داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

حالا خانومهشوهرداشت؟؟ 

نزدیک خونتونه؟؟ 

باخدامعامله کن امسال برای رضای خدا بده سال دیگه رو به دل بده باتوجه به نرخ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫