2777
2789
عنوان

یه پد می‌خوام بهتون معرفی کنم که تا ده سال دیگه دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 57 پست
❤️

سلام قبلاً ها به حساب داشتم چند باری حرف زده بودیم 

پیگیر حال و احوال و مراحل درمانتون بودم 

امیدوارم در حال حاضر خوب باشید 

من خودم به شخصه بحران و بیماری روحی زیاد داشتم و مشکلم جسمی نبوده  ولی او مراحل درمان همیشه به خودم افتخار کردم که دووم آوردم 

دل میخواد بگم نه تنها به خودم بلکه به شما و سایر بیمار ها هم افتخار میکنم که تونستید ورای دردهاتون باشد 

زخم های ما نشونه ضعف نیستن بلکه نماد قدرت و نشونه افتخار هستند 

شاد و تندرست و در محاصره عشق باشید 

ببخشید در چونگی کردم 

به نظرم لازمه همه از این حرفا بشنویم 

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام قبلاً ها به حساب داشتم چند باری حرف زده بودیم پیگیر حال و احوال و مراحل درمانتون بودم امیدوارم ...

سلام

این پرچونگی نبود 

گردنبندی از مهر و محبت بود که به گردنم انداختید و شادی بی نظیری هست که منو لایق دونستید دقیقا ما باید بهم و به بقیه بگیم امید معجزه زندگیه و از اینکه برای زنده موندن و سالم شدن جنگیدیم شادان باشیم

روی ماهتون رو بوسیدم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلاماین پرچونگی نبود گردنبندی از مهر و محبت بود که به گردنم انداختید و شادی بی نظیری هست که منو لایق ...

خب پس خدارو شکر که وقت شما رو بیخود نگرفتم

بله بدون امید دنیا سیاه و همه میتونن نور امید باسن

من هم روی شما رو می‌بوسم 

ایشالا همیشه به شادی و صفا

بیا روتو رو کن منو زیر رو کن بیا زخم هامو یه جوری رفو کن

یه بسته برام هدیه دادنولی فقط برای شب مناسبه،من روزی یه بسته تموم میکنم اینقدر که حجم خونریزیم زیاده

مگه شب و صبحش چه فرقی داره

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

خیلی وقته فقط از این مدل استفاده میکنم صورتی و سبزشم خیلی خوبه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
مگه شب و صبحش چه فرقی داره

شب تا وقتی خوابم کم میاد، به محض اینکه بلند بشم فوران میکنه🤕

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اره من سرکار میرم و لباس فرمم سفیده مانتو و شلوار همش استرس داشتم ولی خدارو شکر خوب بود و پس نداد

خب چرا کاپ استفاده نمیکنی؟ البته اگه متأهل هستید میتونید استفاده کنید!

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️