2777
2789
عنوان

اینستا شوهرم

221 بازدید | 21 پست

یک دخترس هی پیچ شوهرمو فالو می‌کنه هی انفالو یبار پیام داده بود سلام اینم نوشته بود سلام شما 

چون پیچش کاریه بازه  ولی زن فالو نمیکنه از بس گفتم نکن  دختره نوشته بود خوبین  دیگه جواب نداده بود  شوهرم بهش 

بعد من بلاکش کردم ولی گفتم چه کاریه از بلاکی درش آوردمش  دوباره فالو کرد 😳

گفتم اگر بخاد با این گول بخوره میدمش به همون دیگه چه کاریه من نگران باشم

دختره سفیده مو نارنجی چش رنگی   عملی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی تو خیابون از قیافه مردایی که با زنشون هستن تعریف میکنن و قربونشون میرن ببین تو اینستا چیکار میکنن 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

وقتی تو خیابون از قیافه مردایی که با زنشون هستن تعریف میکنن و قربونشون میرن ببین تو اینستا چیکار میک ...

دختره مجرده  شوهرم رو پروفش عکس منه رو بیوش حلقه گزاشتع  پیله شده هی درخواست میده هی انفالو می‌کنه جلب توجه کنه 

خب اگه چیزی گفت شوهرت بگیره بهش بگه حالا اینقدر حرص نخور خودتو اذیت نکن

چیزی نگفتم حتی شوهرمو حساس نکردم بهش گفتم من همجنس خودمو میشناسم که گفتم پیجت پل کن یکی خصوصی بزن 

بعد بلاک کردم دختررو  دوباره در آوردم گفتم اگر قرار باشه ثابت کنه خودشو بهم الآنه

دختره مجرده شوهرم رو پروفش عکس منه رو بیوش حلقه گزاشتع پیله شده هی درخواست میده هی انفالو می‌کنه ج ...

بنظرم همچین دخترایی غار شدن با همه شهر خاطره دارن که حالا اینجوری کراش زده از شوهر تو هم نمیگذره 

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲 به ظاهر خودت هرچقد میخوای برس اصلا برو سی کیلو ژل بزن اما درمورد ظاهر دیگران حرف نزن🫡 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🤍 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

بنظرم همچین دخترایی غار شدن با همه شهر خاطره دارن که حالا اینجوری کراش زده از شوهر تو هم نمیگذره

کاملا مشخصه کلا از صورتش 🤣 از اوناس مثلا حتی زده شمال با شمارش رو بیوش

کاملا مشخصه کلا از صورتش 🤣 از اوناس مثلا حتی زده شمال با شمارش رو بیوش

و سوال همیشگی

خانواده اینا کیع کجان