2777
2789

بعضی از جاهای پایین شهر یا قسمت های معمولی که اصلا میخان آدمو بخورن 

از جلوشون رد میشی صدای غیبت کردن هاشون میاد 

با افکار پوسیده و قدیمی 

تا یه وانت هم میخرن جوری قیافه میگیرن که نگو 

برعکس بالا شهر که میری میبینی چقدر با محبت و قشنگ صحبت میکنن و اصلا آدم لذت میبره از ادب شون 

واقعا پول و موقعیت مکانی زندگی خیلی رو فرهنگ و ادبیات تاثیر داره 

من خودم پایین شهر زندگی میکنم بهم حمله نکنید لطفاً قصد توهین ندارم یه واقعیت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی اصالت ربطی به پایین شهری و بالاشهری نداره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

نمیشه کلی گفت . پولدارهایی که از قدیم پولدار بودن آره 

ولی بعضی پولدارهای یهو به پول رسیده .... اوف اوف 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

مخالفم 

اول اینکه برا وانت قیافه میگیرن چون از پوست و استخون و جون برا جمع کردن پولش مایه میذارن طفلیا

دوم اینکه بالاشهریا چندانم ادب ندارن. والا اینستاگراماشونو میبینیم دیگه... 

افکار آدم ها هم ناشی از سواد و علمه نه محله ی زندگی یا حجم پول توی جیب

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

همه فکر می کنن مرغ همسایه غازه تا اینکه می ری اونجا می بینه پول به خیلی چیزا کمک کرده اما اون تصویر رویایی که از فرهنگشون تو ذهنت ساختی نیست

کلا این تصاویر کلیشه که چه بخواد پایین دست رو همگی دل پاک و یکرنگ نشون بده یا قشر بالا دست رو یکدست خیر و مهربون و متمدن نشون بده همش اغراقه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!