2777
2789
عنوان

من دارم جدامیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم برید شب بیاید اما دیگه پیام دادم شوهرم گفتم نفرستشون الهی بمیرم ازشون خبر ندارم

ببین بچه هات رو هرطور شده پیش خودت نگهشون دار، ببین تو این اواخر چند بچه به دست نامادری کشته شدن؟؟؟ اصلا مادر نباشه هیچکی به بچه ارزش و اهمیت نمیده ازش مراقبت نمیکنه، راحت میتونی غذات رو بخوری و سرت رو بذاری رو بالش گرم و نرم به خاب ناز بری؟؟؟؟ در حالی که شاید بچت گشنش شده و کسی بهش غذا نداده، کسی روش پتو نکشیده، موقع مریضی، کسی ازش پرستاری نمیکنه، همه از سرشون وا میکنن، چون از شکم خودشون که نیومده بیرون، بچه هات اگه بچه ای رو ببینن که محبت مادرانه دریافت میکنه، پیش مادرش هس، دست تو دست مادرش هس، اون حسرتی که اون لحظه بچه هات میکشن رو میخای چیکار کنی، خاهر جان خودت بهتر از همه میدونی، بچه از مادر یتیم میشه، نه پدر، بچه نیاز به حمام داره، دسشویی، ناز و نوازش موقع مریضی، رسیدگی به تکالیف مدرسه، همه ی اینا رو فقط مادر میتونه انجام بده، بقیه با دعوا و تحقیر و منت برا بچت انجام میدم و آخر سر هم میگن ببین چی بودین که مادر خودتون گردن نگرف شما رو، ولتون کرد، انداخت گردن ما رفت پی ازدواج و خوشگذرانی خودش، بخدا که‌ آخرش بچت اینا رو از کسانی که به دست اونا بزرگ بشن، خاهند شنید، تحت هرشرایطی، بچه هات رو خودت بزرگ کن، حتی شده از گوشت تنت بکن بده بخورن، اما نذار یک عمر با ترومای نامادری، یا بزرگ شدن زیر دست مادربزرگ بی حوصله و بی اعصاب بزرگ بشن و روح و روانشون برای همیشه نابود بشه، هزاربار بخون، من هم مادر هستم اما اولویتم بچم هس، شده میرم گدایی اما بچم رو زیردست هیچکس نمیدم تا با کتک و تحقیر و گشنه تشنه نگه داشتن،جگرگوشه ام رو بزرگ کنن

ببین بچه هات رو هرطور شده پیش خودت نگهشون دار، ببین تو این اواخر چند بچه به دست نامادری کشته شدن؟؟؟ ...

می‌دونم عزیزم همه ی اینارو می‌دونم دارم داغون میشم خودم قلبم داره از جا کنده میشه

بچها رو آخرش میارم پیش خودم چون پدرشون نمیتونه مراقبشون باشه و بخاطر همین ماشین نفرستاد برای وسایل چون منتظره بگم بچها رو پس بده 

فرستادم بمونن بلکه یکم بهش فشار بیاد حداقل خرج و مخارج بچها رو درست درمون بده 

می‌دونم عزیزم همه ی اینارو می‌دونم دارم داغون میشم خودم قلبم داره از جا کنده میشهبچها رو آخرش میارم ...

انشالله نفقشون رو خوب بده تا خودت نگه داری، بخدا قلبم هزار تیکه میشه وقتی میبینم، بچه ای زیر دست نامادری هس، مخصوصا که این اواخر چند تا بی وجدان بچه های شوهرشون رو کشتن، من تا صبح هزار بار پا میشم به روی پسرم پتو میکشم، براش آب خنک میارم، عزیزم بخدا اینکار ها رو نه نامادری انجام میده نه مادربزرگ، قربونت برم حتما بچه هات رو برگردون پیش خودت، خدا بزرگ و روزی رسان هس، باور کن، بچه هات چشم به راهت هستن