2777
2789

متاستاز ینی سرطان پخش شده و به سرعت در حال پیشرفته ، عمر هم دست خداست ، کسی نمیدونه چی میشه

یهو میبینی یه آدم سالم و سر زنده تاپ می افته ، یکی ام همش با مریضیه ولی عمرش بلند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل بزنی سر درد دارم آگهی فروش کفن و قبر می‌فرسته برات 

انشالله هر کیه زود خوب شه.... ولی خب متاستازه دیگه...

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

متاستاز ینی سرطان پخش شده و به سرعت در حال پیشرفته ، عمر هم دست خداست ، کسی نمیدونه چی میشهیهو میبین ...

پدرم کاملا سالم بود دو روز پیش گفت یه ذره معده درد دارم بردیم دکتر الان دکترا جوابش کردن😭 خواستم ببینم چقدر زنده میمونه 

متوجه نمیشم چرا ناامیدی؟

متاستاز به کبد یعنی در معده اش یک توده هست که چون دیر مراجعه کرده، مقداری از کبد رو هم درگیر کرده. 

میرن شیمی درمانی و جراحی و خوب میشن. 

مردم الان متاستاز به مغزشون میزنه، خوب میشن. 

۶ تا دکتر بردیم گفتن پیشرفت کرده درمان نمیشه

سلام عزیزم چی شد پدرتون رو بردین دکتر؟پدر منم سرطان ملانوما داشت که بعد برداشتنش متاستاز داده به کبد و ریه و پروستات آمپول زاکاریا میزنن دکترا برای پدر شما چه درمانی رو شروع کردن؟

سلام عزیزم چی شد پدرتون رو بردین دکتر؟پدر منم سرطان ملانوما داشت که بعد برداشتنش متاستاز داده به کبد ...

هیچ درمانی شروع نکردم میگن امیدی نیست. داره ذره ذره آب میشه

هیچ درمانی شروع نکردم میگن امیدی نیست. داره ذره ذره آب میشه

کدوم شهری عزیزم؟هرچقدم پیشرفته باشه باید یه درمانیو شروع کنن.تا خدایی هس امیدی هس.پدر منم سرطان متاستاتیک کلیه داره.چقد بده بگن عزیزت فلانقدر دیگه میره🥺😢