2777
2789

خیلی حس عجیبی دارم، استرس، ترس، خوشحالی، غم، هیجان و کلی حس دیگه که نمیشه وصف کرد همه با هم قاطی شدن🥹🥹

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان

امیدوارم سالم و تندرست بدنیا بیاد و همراه خودش کلی خیر و برکت براتون بیاره

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

خداروشکر به سلامتی برام دعا میکنی همه چیز حل بشه

انشالله عزیزم♥️

عزیزم‌انشالله سلامت باشین هر دوتون زیر سایه همسرت😍 ماشالله ، برای منم دعا کن زود تر بگذره تازه ۱۷ روز دیگه ۴ ماهم تکمیل میشه😍 خیلی دوست دارم روزی برسه دنیا بیاد ببینم شوهرم بغل گرفته خودم بغل کنم😍

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قدمش مبارک اسمشو چی میذاری

ممنون. هنوز قطعی نشده😁 شاید کارن

همشون حسای طبیعی هستن

که هر مادر بارداری دچارش میشه

ب سلامتی دراغوشش بگیری و زایمان راحتی داشته باشی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
ای جانامیدوارم سالم و تندرست بدنیا بیاد و همراه خودش کلی خیر و برکت براتون بیاره

ممنونم عزیزم 😘😘