2777
2789
عنوان

بهم گفت بیا دوست دختر دومم شو😐

268 بازدید | 33 پست

اکسمه یارو. دوباره بهم پیام داده و فلان

دعوامون شد رفته با یه دختر دیگه اوکی شده بعد پریشب به من گفت تو بیا دوست دختر دومم شو قبوله؟ گفتم تا وقتی پای یکی دیگه وسطه نمیخوام گفت اون زیاد نقش خاصی نداره بعد گفت انقدر که با تو صمیمی ام با اون نیستم اصلا باهاش حال نمیکنم

ولی بخاطر من حاضر نیست با دختره کات کنه.

بعد هی پیامشو سین میکنم جواب نمیدم دوباره سه چهار ساعت بعد پیام میده خودش.

خیلی ام دوسش دارم ولی با این کارش و حرفاش بدجور از چشام افتاد. دلم نمیگیره بلاک کنم.

از کجا معلوم بیاد با من پس فردا سر منم اینجوری کلاه بزاره؟ وقتی الان با یکیه چه دلیل داره هی پیام بده به من قربون صدقم بره پیگیرم باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم رسما خودش اعتراف میکنه لاشیه هنوز میگی نمیتونم بلاکش کنم؟

سلامت روحی تو خیلی با ارزش تره 

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥مشاوره کنکور با هزینه مناسب :)

چقد عاشق ادم هولی

هول نیست به قران قبلا که باهاش بودم نه دست بهم زد نه ازم عکسای چرت و پرت و چتای اونجوری خواست ....

ولی داستانمون دو ساله اس نمیدونم چجوری بگم یه جوریه.

هول نیست به قران قبلا که باهاش بودم نه دست بهم زد نه ازم عکسای چرت و پرت و چتای اونجوری خواست ....ول ...

تو ماتم کنی وقتی رفته باکسی بدردت نمیخوره اگر وفاداربودتنهامیموندنه باکسی آدمای سمی بریزدور