2777
2789

مثلا بد چشم هم اصلا نباشه

مثلا یکی اومد جلوش رد شد دامن کوتاه داشت بدون شلوار مثلا به شما بگه چه پوششی بدی هست تو خیابون این خانوما دارن!

و این مورد چند بار تکرار بشه 

به نظرتون اینطوری نیست که برعکس خوشش اومده؟

لطفا کامنت هم نزارید پوشش هر کس به خودش ربط داره چون فقط سواله برام

اللهُ یکفی... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه اگه همسرم همچین چیزی بگه ناراحت میشم چون اگه پای اون خانم جذاب نبود اصلا مهم نبود چی پوشیده یا میگفت پاهاش زشته ولی وقتی میگه این پوشش بده یعنی زیبایی هاش مشخصه برای همه و من‌هم دید زدم و آدم رو جلب میکنه!

و اینکه اگه همسرم همچین چیزی بگه ناراحت میشم چون اگه پای اون خانم جذاب نبود اصلا مهم نبود چی پوشیده ...

چیکار باید کرد اول کاری به نظرت؟

منم چند باری که گفته خوشم نیومد 

اللهُ یکفی... 

بعضی مردها شیرین عقل هستن واقعا، یعنی دست خودشون نیست فکر میکنند زنها راجع به این مسایل حرف میزنن اونا هم مشکلی نیست خالزنک بازی دربیارند. یکبار برای همیشه رفتار درست رو یاداوری کن که عایا رفتار پدرتم اینجوریه که الگو برداشتی، مرد از مادر و خواهرش که الگو نباید برداره

چیکار باید کرد اول کاری به نظرت؟منم چند باری که گفته خوشم نیومد

حساسیت نشون نده زیرپوستی واکنش بده

هر کی یه مدله من باشم جوری که ضایع نباشه مثل خود شوهرم راجع به یه پسر خوش هیکلی که لباس تنگ پوشیده نظر میدم بعد میگم اینقدر تو از مردم مثال زدی منم دیگه حساس شدم به پسرا دقت میکنم اینجوری خودشو شاید جمع کنه