2777
2789
عنوان

دوست بی‌ادب

114 بازدید | 15 پست

امروز یکی از دوستام بهم زنگ زد و گفت که هوس ازانیاهایی که من درست می‌کنمو کرده منم دعوتش کردم سریع با اینکه خودم رژیمم ولی گفتم براش درست می‌کنم لازانیا رو درست کردم و ساعت تقریباً ۹ شب شد بهش زنگ زدم گفتم چرا نیومدی برگشته میگه ببخشید بابام امشب با استیک سوپرایزمون کرده و می‌خواد برام استیک درست کنه من امشب نمیام

بهش گفتم خب چرا زودتر نگفتی گفت یهویی شد و وقتی بهش گفتم ازش دلخورم گفت که یعنی تو واقعاً توقع داری نه استیکو ول کنم بیام لازانیا بخورم به نظرتون این رفتار زشت نیست؟ به مامانم گفتم گفت که تو داری خیلی شلوغش می‌کنی حالا لازانیا رو بذار تو یخچال داداشات بعداً می‌خورن ولی می‌تونم رفتارشو حذف کنم درسته سر یه چیز کوچیکه ولی واقعاً احساس می‌کنم دوست واقعی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز ایشون نه تنها بی ادبه بلکه اداب معاشرتم بلد نیس میتونست قبلش بات تماس بگیره و اطلاع بده نه اینکه به کتفشم نباشه تاره شما باش تماس بگیری که کجایی پروپرو بگه استیک میخوره.. یاد بگیر برا کسیکه بت ارزشی نمیده خودتو زحمت نندازی 

باباش که غریبه نیست به باباش می‌گفت دوستم لازانیا درست کرده برام استیک رو یه روز دیگه درست کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

آره چقد بی چشم و رو و پروعه 

چن روز دیگه باهاش قرار بذار ناهار رستوران، بگو فهمیدم استیک دوس داری خواستم استیک مهمونت کنم. بعد نرو سر قرار. دیگه جواب تلفناشم نده.

یا برو سر قرار و نصف غذاتو که خوردی بگو میرم دستشویی الان میام و زود بیا خونه. خودش حساب کنه و دیگه جواب تلفناشو نده. 

عزیز ایشون نه تنها بی ادبه بلکه اداب معاشرتم بلد نیس میتونست قبلش بات تماس بگیره و اطلاع بده نه اینک ...

آره ولی متاسفانه تو خانواده بزرگ شده که همیشه حقوق بهش دادن 

آره ولی متاسفانه تو خانواده بزرگ شده که همیشه حقوق بهش دادن

متاسفانه معلومه خونوادشم ادب و تربیت یادش ندادن کسیم که پدرومادرش درست تربیتش نکنن روزی میرسه که جامعه ادبش میکنه