ninimehمهرbanبان مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 111 عنوان استرس و اظطراب شدید تو ماه هشت و نه بارداری 134 بازدید | 12 پست من دچار استرس و اظطراب شدم همش نگرانم که اسن استرسای من روی بچم تاثیر بزار خدایی نکرده همش تو خیابون بچه میبینم میگم من با این اظطرابام دیگ بچم سالم نیست همش جلو چشممه نمیتونم کنترل کنم خیلییییی حالم بده کسی اینجوری بوده بچش سالم باشه ؟ 1404/05/25 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13212 استرس و اضطراب چیو داری؟؟؟ لطفا بخاطره بچت آروم باش نفس عمیق بکش و به خدا توکل کن
ninimehمهرbanبان مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 111 به دکترت بگو خب گفتم میگه کنترل کن منم نمیتونم
ninimehمهرbanبان مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 111 استرس و اضطراب چیو داری؟؟؟ لطفا بخاطره بچت آروم باش نفس عمیق بکش و به خدا توکل کن اینکه نکنه بچم مشکلدار شه با استرسام بعد بخاطر اون استرس میگیرم
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 استرس زایمان گرفتت؟ من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
ninimehمهرbanبان مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 111 استرس زایمان گرفتت؟ ن استرس اینکه بعدزایمان اگه بچم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه چی
خوده_خودم عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 949 گفتم میگه کنترل کن منم نمیتونم میگفتی نمیتونم شاید دارو میدادصلوات زیاد بفرست و قران بخون با صلوات نذاز مغزت به چیزای استرس اور فکر کنه
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 13212 اینکه نکنه بچم مشکلدار شه با استرسام بعد بخاطر اون استرس میگیرم نه جانم اگه مشکلی داشت سونو و ازمایش میگفتن بعدم تا خدا نخاد برگی از درخت نمی افته به خدا ایمان داشته باش و اروم باش
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 ن استرس اینکه بعدزایمان اگه بچم خدایی نکرده مشکلی داشته باشه چی وآقای عزیزم اولن خدانکنه بعد این فکر اصلا درست نیست انرژی منفی هارو میکشی سمت خودت چراباید مشکلی باشه خب....لباساشو نگاه کن بگو بزودی اینارو میپوشه باهم میگردیم سفر میریم عکس میگیریم ...ب چیزا مثبت فک کن....الان بخوای بری بیرون هی میگی نکنه بیفتم یا یچی میخوری میگی نکنه گلومو بگیره ....ریلکس باش و لذت ببر از دورانت من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن
ninimehمهرbanبان مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 111 وآقای عزیزم اولن خدانکنه بعد این فکر اصلا درست نیست انرژی منفی هارو میکشی سمت خودت چراباید مشکلی باش ... تا الان استرس داشتم میترسم استرسام روش تاثیر گذاشته باشه
نان_قندی_زعفرونی عضویت: 1402/12/11 تعداد پست: 2499 تا الان استرس داشتم میترسم استرسام روش تاثیر گذاشته باشه نه عزیزم ازاین ب بعد کنترل کن من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن