2777
2789

همش تو قیافس حسوده هرکاری ک میکنم فرداش انجام میده همه اطرافیان میشناسنش  

دوست ندارم ببینمش حتا ی سلامم بهش بدم

اگه ببینمش خونه ی مامانم میبینمش

حساسیت بخرج نده، اصلا، اینا که میگم شعار نیست، تو هر چی عادی تر رفتار کنی و باهاش با محبت تر باشی اون خودش متوجه رفتارش میشه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبور باش اروم باش مهربونتر باش

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
حساسیت بخرج نده، اصلا، اینا که میگم شعار نیست، تو هر چی عادی تر رفتار کنی و باهاش با محبت تر باشی او ...

دقیقا مخصوصا زن داداش .چون باید باهاش یه جوری رفتارکرد که داداش آدمودور نکنه.زنداداشو باید راه برد اسی جان

الان چندین ساله همینه فقد می‌خوام ملا قطع ارتباط کنم

ببین زن داداش منم همینطوریه، الان چندساله، من هروقت میبینمش بهش محبت میکنم، چون معتقدم رفتار ادم نشونه شخصیتشونه، ایشون محبت کنه یا کم محلی من یه قانونی دارم اینکه محبت می کنم ولی خدمت نمیکنم که فردا روز انتظار جبران داشته باشم.... 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی