بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
شیطان جنس نداره مثل ملائک نر و ماده برای انسان و حیوانات و جنیان هستالبته شیطان پرست ها میگن شیطان د ...
پس چطور ازدواج کرده زن و بچه و نوه و نتیجه داره
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
با سلاماپلیکیشن طلاین را نصب کنید سپس در قسمت کد دعوت این کد را وارد کنید (OAAXZWW )و در این اپلیکیش ...
بلو نصب کن بهت صد میده
اینم کد دعوت
PW4NMI
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
انجیل میگه که زن اول آدم بوده ولی اونقدر خوشگل بوده که ادم رو نخاسته..رفته جهنم میگن که خدا قرار بود ...
از دست حوا😔😭
اونجا بخوان جمع ببندن و یا به جنسیت اشاره نکنند مذکر میزارن فکر نکنم دلیل بشه برای خدا هم همینجور بک ...
جمع ببندن یعنی چی🤣خود شخص شیطان رو بااون ضمیر خطاب کرده جنسیت زن کلا برای تکامل افریده شده در تمام موجودات همینه مذکر مونث داریم حتی اجنه که شیطان هم از جنسشون هست خدام خیلی صریح مذکر خطابش کرده