2777
2789

خودم 

/نی/

البته من دعوا نکردم باهام دعوت کردن ☹️که چرا نی رو فلان جا گذاشتی 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

نمد دعوای مسخره با خانواده زیاد داشتم 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم اهل گشت و گذار و سفر نیس، همیشه ی خدا سر این موضوع تیکه بارونش میکنم، انقد طعنه زدم که خسته شد ...

طعنه زدن فایده ندارد 

بنظرم تو عمل انجام شده قرارش بده 

رنگ بزن به فامیلا برنامه بچین برای بیرون رفتن 

بعدم شوهرت رو در جریان قرار بده اونم مجبوره بیاد 

البته اگر شوهرت آدم خوب و صبور هست این کار رو یکن 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه 

توی تاپیک دیگه ای هم گفتم به نظرم 

با جاری جان همسایه ایم دو تا واحد مجزا توی دو طبقه مجزا

اسپند دود کردم یه شری راه انداخت که نگو 

دم در کلی چرت پرت گفت بعدش هم رفت خونه مادرشوهر که یه آپارتمان دیگه هست

بی وجود نکبت اعتقاد داره من هر وقت اسپند دود کنم خونه ی اونا دعوا میشه   من نباید خونه خودم اسپند دود کنم

جالبه بقیه میگن پس رعایت حالش رو بکن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

طعنه زدن فایده ندارد بنظرم تو عمل انجام شده قرارش بده رنگ بزن به فامیلا برنامه بچین برای بیرون رفتن ...

نه بابا، عمرا بیاد، کاری نداره من بخام با خانواده اینا برم مشکلی نداره، فقط خودش خیلی تنبل هس برا بیرون رفتن، یا سرکار باشه، خونه هم باشه فقط بخوابه 

توی تاپیک دیگه ای هم گفتم به نظرم با جاری جان همسایه ایم دو تا واحد مجزا توی دو طبقه مجزااسپند دود ک ...

😳😳😳😳😳😳

خب اعتقاد مسخره ای داره و خرافاتی هست 

ولی خب برای اینکه بحث و دعوا پیش نیاد 

اسفند دود نکن 

اسفند دود کردن خیلی هم ضروری نیست بنظرم 

لاقل به اندازه آرامش اعصابت ارزش نداره

😳😳😳😳😳😳خب اعتقاد مسخره ای داره و خرافاتی هست ولی خب برای اینکه بحث و دعوا پیش نیاد اسفند دود نک ...

این که به خودش حق میده راجع به زندگی خصوصی من نظر بده بهم زور داره

فقط کسی از اسپند دود کردن جاری می‌ترسه که خودش ته پدرسوخته بازی و جادو جنبل باشه

توی تاپیک دیگه ای هم گفتم به نظرم با جاری جان همسایه ایم دو تا واحد مجزا توی دو طبقه مجزااسپند دود ک ...

اگه با لحن خوب به من بگن گوش میکنم 

ولی اگه کسی دعوا راه بندازه هرروز اسفند دود میکنم 

میگم هروقت اسفند دود میکنم خبر خوب برام میارن😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

نه بابا، عمرا بیاد، کاری نداره من بخام با خانواده اینا برم مشکلی نداره، فقط خودش خیلی تنبل هس برا بی ...

اوو کلا سیستمش هست پس

پس تو هم جا با همه برو 

مجردی کیف کن 

بازم اینکه مشکلی با بیرون رفتنت ندارع جای شکرش باقی هست 

میتونی تو خونه یه سری تفریح ها برای خودت و شوهرت تدارک ببینی

مثلاً فوتبال دستی بخرید با هم بازی می‌کند و منچ بازی کنید 

یا حتی میتونید روی میز ناهار خوری پینک پنگ بازی کنید 

و کلی سرگرم کننده دیگه هست که زندگیتون رو از روزمرگی در میاره 

اگه با لحن خوب به من بگن گوش میکنم ولی اگه کسی دعوا راه بندازه هرروز اسفند دود میکنم میگم هروقت اسفن ...

با لحن خوب نگفت

پشت در بسته آبروریزی کرد بعد هم رفت خونه مادرشوهر گرد و خاک کرد

بعد یه بار که من رو دید خیلی حق به جانب گفت دیدی از وفتی دود نکردی زندگیم آروم شد( واقعا هم به زور شوهر دود نکردم) بهش گفتم من اسپند دود کنم میگم چشم حسود کور بشه حالا که تو نگاهت به زندگی منه مشکل خودته

متاسفانه شوهر جان پشتم نیست هر روز دود کنم اصلا بگذارم تو راه پله چشمش در بیاد

زن روانی بیمار دیوانه حق نداره راجع به زندگی شخصی من نظر بده

این که به خودش حق میده راجع به زندگی خصوصی من نظر بده بهم زور دارهفقط کسی از اسپند دود کردن جاری می‌ ...

بنظرم اصلاا باهاش در نیفت

به نفع خودته

انتخاب خودت هست 

میتونی هر روز باهاش جنگ کنی

یا میتونی آرامش رو انتخاب کنی 

با لحن خوب نگفتپشت در بسته آبروریزی کرد بعد هم رفت خونه مادرشوهر گرد و خاک کردبعد یه بار که من رو دی ...

بنظرم واقعا آدم بی فرهنگی هست