2777
2789
عنوان

خونه نزدیک خانواده شوهر آره یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 28 پست
یا ابلفصل در این حد؟؟؟! چرا اخه بگو

وایسا تا برا تایپ کنم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از عروسیم اینجا بهم گفتن وای نرو تو ساختمون پدرشوهر اذیت میشی فلان

ولییییی‌ ماشالا بهشون خیلی خیلی ادمهای بافهم وشعوری هستن هیچ کاری به کارمون ندارن تو این سه ماه که اومدم اینجا پدرشوهرم فقط یکبار اومد خونمون مادرشوهرمم دوبار هرچیم میگم بیا میگه شماهم خسته این از سرکار میاین نمیخوام مزاحمتون بشم فقط بنده خدا گاهی اوقات میبینه خسته هستم میاد تا دم در غذا میده بهم ومیره پایین....

از من هم نه توقع داره اشپزی کنم نه توقع داره کمکشون کنم نه هیچی

همیشه هم رعایت میکنن سروصدا نکنن صداشون نیاد بالا ما اذیت بشیم

سوییت برادرشوهر‌مجردم دیوار به دیوار واحد ماعه بنده خدا استه میاد استه میره مزاحم ما نشه یا حتا یکیارهم بعد از اینکه ما اومدیم اینجا دوستاشو‌دعوت نکرده سوییتش

یا هرموقع بریم بیرون بیایم بریم تفریح هرجایی یکبار نشده انتظار داشته باشن به اوناهم بگیم بیان کاملا مستقلیم

من خیلی راضیم اگر هرجای دیگع رفته بودم زندگی کنم انقدر راضی نبودم 

همه چی به فرهنگ وشعور خانواده طرف مقابل ربط داره همین وبس

عاشقشم .چقدخوبه ادما همچینن چیزایی از خودشون میذارن ایکاش منم اونجوری‌بشم

خودمم عاشقشم . هیچ تعلقی به دنیا نداره و فقط فداکاری میکنه. همیشه دنبال اینه بفهمه من و بچه هام چی لازم داریم سریع تهیه کنه برامون . و همیشه فکر میکنه کم میزاره و ابراز شرمندگی میکنه . خدا خیر دنیا و آخرت رو نصیبش کنه الهی 

الحمدلله رب العالمین 

خانواده شوهر من هر جا بخوام برم باید بدونن کجا میرم کجا میام کی میام چرا رفتم بعد هم که برمیگردم میبینم موادغذایی از یخچال برداشتن بخاطر این کارشون یه بار کلید رو از رو در برداشتم با خودن بردم مادرشوهر عوضیم چنان دعوایی راه انداخت میگفت چرا کلیدو بردی مگه تو ساختمون دزد داریم ،خانوادم بیان اونا هم میان میشینن پیششون تا وقتی که بخوان برن هی تیکه به من میندازن ،تو تربیت بچه هام دخالت میکنن ،شوهرم هر چی بخره باید برا اونا هم بیاره چون اکه تو راه پله ببینن نیاورده جنگ جهانی میشه و.... خیلی موارد دیگر هم هست اعصابم نمیکشه تایپ کنم

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

یکی دیگه هم بگم که مثلا دیروز برامون نذری آوردن  سهم ما رو خودش پایین گزاشت خونه خودش  بهمون نداد

من قبل از عروسیم اینجا بهم گفتن وای نرو تو ساختمون پدرشوهر اذیت میشی فلانولییییی‌ ماشالا بهشون خیلی ...

وای چه باشعور و باشخصیت خدا هم شمارو و همسرتونو هم ایشونو حفظ کنه و خانواده محترمتون

لذت بردم با خوندن پیامت

کاش همه مادرا اینجور بشن.. ما که ندیدیم ولی توقدرشونو بدون... خوشبخت باشی الهی

خودمم عاشقشم . هیچ تعلقی به دنیا نداره و فقط فداکاری میکنه. همیشه دنبال اینه بفهمه من و بچه هام چی ل ...

وای عزیزم چه پیامت دلنشین بود

خانه داره مادرهمسرت یا شاغل

هوووف چی میشد مال منم اینجور می بود

حتی غیرمستقیم بم میگه سیسمونی و. همه چی باخانواده عروسه یا هی میگه به دحترم جهاز کامل دادم

یا میگه فلانی بهمانی بدون عروسی رفتن ماه عسل و.. 

بقیه رو الگو میخواد کنه برامن خودشم کامممممل عقب کشیده ها  حتی اولین عیدی بهم چیزی نداد بعنوان تازه عروس

خانواده شوهر من هر جا بخوام برم باید بدونن کجا میرم کجا میام کی میام چرا رفتم بعد هم که برمیگردم میب ...

وااای بنده خدا ی جاری دارم جفتشونه

همش آمارشو دارن 

بنظرم خیلی رومخه این موضوع نظرت چیه

وای عزیزم چه پیامت دلنشین بودخانه داره مادرهمسرت یا شاغلهوووف چی میشد مال منم اینجور می بودحتی غیرمس ...

مغازه دارن میره با پدر شوهرم مغازه . 

عزیزم خیلی بده واقعا مادر شوهر بد و خوبش بزرگترین نعمته 

الحمدلله رب العالمین 
وای عزیزم چه پیامت دلنشین بودخانه داره مادرهمسرت یا شاغلهوووف چی میشد مال منم اینجور می بودحتی غیرمس ...

انشاالله سر عقل بیان خانواده شوهرت 

من مادر شوهر مادرشوهرم خیلی اذیتش کرده و این با جون و دلش تمام پیریشون مراقبشون بود .و سعی کرد برعکس اون باشه . من هر مشکلی تو زندگیم دارم از خود شوهرمه و سومدیریتش و مقداری هم باباش 😆 ولی از مامانش هرگز آزرده نشدم . 

الحمدلله رب العالمین 
وااای بنده خدا ی جاری دارم جفتشونههمش آمارشو دارن بنظرم خیلی رومخه این موضوع نظرت چیه

نظرم اینه هر جا میری برو اما نزدیک خانواده شوهر نباش