2777
2789
عنوان

کیا مثل من عاشق چیزای تند هستن😁

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست

منم سبزم عاشق چیزای تنددد ، انقدر فلفل میرسزم ولی بنظرم اونطوری تند نیستن درصورتی که بقیه اون غذا رو میخورن اتیش میگیرن:/ 

خیلی هم عصبانی میشم زود :/ 

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی سس فلفلی هم بریزی روش اطرافیانم خیلی تعجب میکنن میگن نابود میکنی خودتو ...

منم تندی دوس دارم و میخورم .ولی نه خیلی خیلی خیلی تند.

ولی مادرشوهرم هرچی تندی ندی بهش میگه نه کجاش تنده

میخوای ازتندیش فرارکنی ولی میگه نه اصلا تند نیس

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

وای منم سبزه ام و دیوونه ی چیزای تند ولی یه بار زیاده روی کردم سرگیجه ی شدید پیدا کردم دکتر گفت یه ک ...

🥺

منم همیشه سرگیجه دارم یعنی میتونه از این باشه

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

منم خیلی دوس دارم مخصوصا وقتی سس فلفلی هم بریزی روش اطرافیانم خیلی تعجب میکنن میگن نابود میکنی خودتو ...

وای منم همین کارو میکنممم🤣🤣🤣 هنوزم بنظرم تند نیست 

هیچیمم نمیشه:/

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بشدت عاشق چیزای تندم جوری ک قشنگ حس کنم دارم اتیش میگیرم

سفیدم

شخصیتم : عصبی.کمالگرا.هدفمند.پرتلاش.شلخته.پرحرف.میانگرای روبه برونگرا.لجباز

توچی

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

بشدت عاشق چیزای تندم جوری ک قشنگ حس کنم دارم اتیش میگیرمسفیدمشخصیتم : عصبی.کمالگرا.هدفمند.پرتلاش.شلخ ...

🥺🥰منم دقیقا اخلاقیاتم اینجوریه 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.