2777
2789

امسال دوازدهمم رو تموم کردم😭خیلی خوشحالم ولی در عوض یکم حس دلتنگی دارم

همش یادم میاد که زنگای تفریح دست رفیقمو میگرفتم و باهم کلی حرف میزدیم و وقت میگذروندیم😭💔فقط اون میتونست مدرسه رو برام یکم قابل تحمل کنه یادش بخیر😭💔وایییی دلم تنگههه 

شما هم بعد از تموم شدن مدرسه همچین حسی داشتین؟

من وقتی فکر میکنم سطح درسیم از همکلاسی هام بهتر بود ولی مریض شدم و دیگه نشد بخونم و اونا خیلی هاشون پزشکی رفتن و من نتونستم دلم میگیره

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان 27 سالمه هنوز دلم براشون و اون روزا تنگ میشه

ولی دیگه بیشتریا خودشونو میگیرن و نمیان که یه قراری بذایم و همو ببینیم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
من وقتی فکر میکنم سطح درسیم از همکلاسی هام بهتر بود ولی مریض شدم و دیگه نشد بخونم و اونا خیلی هاشون ...

منم امسال چند ماه مریض بودم نتونستم برم مدرسه کلی افت کردم

حقیقتش و بخوای نه😂

چون کلا تا کلاس پنجم رفیق داشتم شش همه باهام توقیافه بودن هفت و هشت هم رفیق داشتم ولی نه و ده و یازده و دوازده تنها بودم همه رفیقام فنی بودن من تجربی:)))

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️

الان چرا نمیری پیشش 

شمارشو اگه داری یا ایدیش و داری پیام بده بیا ببینمت یا یه روز برنامه بچین بریم بیرون 

و خاطرات رو مرور کنید

حس ششمی،کوردم،دانشجو پزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه ❤️به عقاید هم احترام بزارید راجب رشتم نظر ندید حتما لازم بوده چند بار انصراف بدم😊❤️