2777
2789

دوستان چنل زدم توی تلگرام شاپ سنگ های درمانی و اصل هست دوست داشتین سر بزنین 

سنگ دیار سرچ کنین میاره نیاز دارم به حمایت هاتون حداقل جووین بشین خوشحال بشم🌚♥️💦

دشمنانت را بکش و اگر می‌توانی دوستانت را هم؛

عاقا خدایی اصله؟ 

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اسمش مانا پرستی هست ، همون شرک هستسنگ خاصیت درمانی نداره

شما سنگ اصل ندیدی به خاطر همین این فکر رو میکنی صرفا سنگ ها انرژی مثبت دارن مثل طبیعت به خاطر همین استفاده میشن

عاقا خدایی اصله؟

بله جایی که تهیه میکنم معتبر هستن نیازی نیست خرید کنین فعلا شاپم کوچیک هست متوجه ام فقط نگاه کنین سنگ های جدیدی هم قراره بیارم🌚♥️

من عاشقشششونم کوارتز خیلی دوست دارم با امیتیست🥲

اتفاقا محبوب ترین سنگ ها هستن چند روز آینده قراره موجود کنم ممنون میشم نگاه کنین ♥️♥️

شما سنگ اصل ندیدی به خاطر همین این فکر رو میکنی صرفا سنگ ها انرژی مثبت دارن مثل طبیعت به خاطر همین ا ...

سنگ ها انرژی دارند ولی نه انرژی ماورایی یا درمانی 

این حرف شما یعنی شرک‌

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بله جایی که تهیه میکنم معتبر هستن نیازی نیست خرید کنین فعلا شاپم کوچیک هست متوجه ام فقط نگاه کنین سن ...

حله عزیزم

من دوس دارم

ولی میترسیدم فیک بخرم، بخاطر همین تا حالا نخریدم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
سنگ ها انرژی دارند ولی نه انرژی ماورایی یا درمانی این حرف شما یعنی شرک‌

نمیخوام بحث کنم متاسفانه اطلاعات ندارین لطفا اول ببینین انرژی چی هست بعد بگین درمانی ندارن هرجور دوست دارین فکر کنین اما وارد دنیای سنگ شدن خیلی زیبا تر از اینه بیاین الکی راجب چیزی که اطلاع ندارین نظر بدین🌚♥️

حله عزیزممن دوس دارمولی میترسیدم فیک بخرم، بخاطر همین تا حالا نخریدم

یه مدت داخل چنلم نگاه کنین بعد روش های تشخیص فیک و اصل هم میزارم ایشالا که خوشتون میاد ♥️♥️♥️

یه مدت داخل چنلم نگاه کنین بعد روش های تشخیص فیک و اصل هم میزارم ایشالا که خوشتون میاد ♥️♥️♥️

چشششششم

انشالله پربرکت باشی

سرچ کردم پیدا نکردم چنلتو