2777
2789
عنوان

راه های مهاجرت کردن رو بگین

82 بازدید | 13 پست

من مجردم تا اخر عمر ، یک داداشی  دارم که عقلش ناقص و اموالمون رو بع باد میده

میخوام ایران نباشم برم خارج ، کاش به جای هوشبری پرستاری میرفتم که راحت مهاجرت کنم

تو رو قران اونایی که خودشون یا اقوامشون مهاجرت کردن راهنماییم کنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب باید آیلتس با تافل داشته باشیوگرنه ریجکت میشی اول مدارک اتو آماده کن بعد اقدام کن

وای حالم بهم میخورع از داداشم

طاقت دیدنش رو ندارم 

مامانم و دادداشم مصیبتی هستن برای خودشون

نمیخوام ایران بمونممشکل پول نیستم ، پول دارم

کدوم کشور مد نظرته؟

اول باید مدارکتو معادل سازی کنی

بعد باید مدرک زبان داشته باشی ایلتس یا OET یسری از کشورا هم ازمون میگیرن واسه سطح دانسته هات که اون باز دردسر های خودشو داره.....

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

الان راه تحصیلی هم بسته شده همشون تمکن مالی میخان بالای یک میلیارد ب پول ما کسی ک پول نداره باید ویز ...

بله، برای تحصیل در خارج از کشور، نیاز به اثبات تمکن مالی هست. اما این مبلغ ثابت و یکسان برای همه کشورها، شهرها یا دانشگاه‌ها نیست. هزینه‌ها بسته به کشور (مثلاً آلمان در مقابل آمریکا)، شهر (مونیخ در مقابل ی شهر کوچیک)، و دانشگاه/رشته (پزشکی در مقابل ادبیات) خیلی متفاوته. ادعای “بالای یک میلیارد” بدون مشخص کردن این جزئیات، قابل اتکا نیست. مثلاً برای تحصیل در بعضی کشورهای اروپایی، مبلغ مورد نیاز ممکنه به مراتب کمتر از این باشه.مهم‌ترین نکته اینه که بورسیه‌های تحصیلی، چه کامل و چه جزئی، همیشه هستن. این بورسیه‌ها دقیقاً برای کمک به دانشجوهایی طراحی شدن که توانایی مالی کاملو ندارن . شرط اصلی این بورسیه‌ها معمولاً رزومه تحصیلی قوی، نمرات بالا، مدرک زبان خوب، و بعضاً فعالیت‌های تحقیقاتی یا هنریه ، نه صرفاً داشتن پول زیاد.

این“کسی که پول نداره باید ویزای کاری بگیره” درسته که یه راهی هست ، اما پروسه ویزای کاری پیچیدگی‌ها و الزامات خاص خودشو داره و تضمین شده نیست. در بیشتر موارد، مسیر تحصیلی، مسیر هموارتر و با چشم‌انداز بلندمدت‌تر برای اقامت و کار هست . ضمن اینکه خیلی از کشورها به دانشجوها اجازه کار پاره‌وقت در حین تحصیل می‌دن که می‌تونه ی بخشی از هزینه‌ها رو پوشش بده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2252275                             بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بله، برای تحصیل در خارج از کشور، نیاز به اثبات تمکن مالی هست. اما این مبلغ ثابت و یکسان برای همه کشو ...

من کلی گفتم عزیزم همون ایتالیا هم تمکن مالی یکساله میخاد میشه ۵٠٠ یا چهارصد خونه های داخل رم خیلی گرونه میدونی اروپایی شرقی هم جالب نیست برای مهاجرت  جای رشد نداره

به نطرم انگلیس المان

هلند  فرانسه خوبن ولی من بررسی کردم این چند کشور همگی یالا یک میلیارد تمکن میخواستند فرقی نمیکمه کاری کنی یا نه در نهایت باید قبل اپلای توجیه کنی که از پس مخارج برمیای باز امریکا پروگرام خیلی بهتری داشت که لغو شد

😎💚🐬