2777
2789

بذارید بگم چیکار کنین ، چطوری خوشبو باشیم توی تابستون و بوی بد ندیم هیچوقت 🛁💅🏻 

من خودم روش ها و ترفند های زیادیو انجام دادم.. و برای اینکه خوشبو باشید و هر جا برین از خوشبوییتون بگن .. 

⭕ اینم بگم که دارم پیشنهاد میدم بهتون که چیا دقیقا بهتره و نکات دقیق تری رو دارم میگم

بذارید بگم ، شماهم بگین از چه محصولاتی استفاده میکنین از چه ترفند هایی 🌝💅🏻🛁🎀

مهم ترینش همین حمام و دوش گرفتنه

سعی کنید هروز یا یه روز در میون حتماااا حمام برید خیلی خیلی تاثیر داره . 

از شامپو بدن و صابون بدن های خوشبو که طبق رایحه مورد علاقتون هست استفاده کنین 

شامپو بدن اَوه ، مای ، اکتیو ، هیدرودرم ، درماکلین ، دیپ سنس بهترین رایحه هارو دارن شون هم خوبه اما خب بنظر من پوست رو خشک میکنه

بهترینش اکتیو کرمی هست و اَوه 🛁🌱 

و صابون بدن بهتون صابون های بچه فیروز رو پیشنهاد میکنم مدلای مختلفی داره ، خیلی خوبه ، پوست رو خشک نمیکنه ، بوش روی پوست میمونه بوی تمیزیییی 🚿✨ 

و صابون آنتی باکتریال رو حتما توی روتینتون داشته باشین 

من خودم صابون آنتی باکتریال دئودراگ رو استفاده میکنم مدل شویندش هم هست 

برای باکتری های بدن هست که باعث بوی بد میشن خیلییی تاثیر داره خصوصا برای زیر بغل که میزنی قشنگ تمیز میکنه و بو رو از بین میبره [ هفته ای ۲_۳ بار استفاده کنید اوکیه ] 

نسخه ارزون تر صابون / شوینده آنتی باکتریال [ سفید آب ] هست 

باکتری رو از بین میبره لایه برداری می‌کنه و..

شیو کردن رو اصلا فراموش نکنید خیلی مهمه زیر بغلتون رو خوب شیو کنید 🗣️

مام هم حتماااااا شدیداً تاکید می‌شهههه استفاده کنید 💅🏻 

بستگی به خودتون داره که مام صابونی دوست دارید یا رولی .. 

اما از نظر من مام صابونی بیشتر مقاوم تره تا رولی .. 

بهتون مام صابونی آمبرلا رو پیشنهاد میکنم 

حجم زیادی داره مدل ۴۸ ساعتش بهتره 

با اینکه ایرانیه اما با مام های خارجی برابری می‌کنه کیفیتش ، بوی خوبی هم داره 

خلاصه چیز خوب میخواین آمبرلا بهترینه

مام رکسونا من خودم استفاده نکردم اما خب تعریفشو خیلی شنیدم و اصلشو بگیرید حتما که دو لیبل داشته باشه ✨🌱 

مام رولی هم مام نیوا پیشنهاد میکنم

خوبه ، مردانشو بگیرید حتما ماندگاری مردانه ها بیشتره 👍🏻 و اینکهههه مطمئن بشین اصله این خیلی مهمه چون فیکش خیلی زیاده دو لیبل رو حتما داشته باشه و تاریخ انقضا..

اسپری ضد تعریق هم می‌تونه مکمل خوبی درکنار مام باشه براتون

اسپری ضد تعریق داو خیلی تعریفشو شنیدم هم اسپری هم مام

اسپری ضد تعریق رکسونا ( در کنار مام رکسونا مکمل خوبی میشه اگه تعریقتون خیلی خیلی شدیده تا یه روز کلا جوابه قطعا ) 

اسپری ضد تعریق نیوا 

من خودم مردانشو داشتم خیلی خوب اثر میکنه حتی به تنهایی ، اما حجمش ۱۵۰ میل هست و بنظرم کمه و زود تموم میشه 🥲🤷🏻‍♀️

عطر هم چیز سلیقه ای هست باید ببینید کدوم رایحه میپسندین

من خودم عطر مری می ، اونتوس ، ساواج دیور ، رمی .. میپسندم گلی میوه ای پودری

اسپری بدن هم اسپری بدن های امارتی رو پیشنهاد میکنم ، ماندگاری بالایی دارن 

حتما اگه دیدید ساخت امارت هست بخرین 👍🏻 بقیشون بنظرم چرتن

بادی اسپلش هم چندتا بادی اسپلش بهتون معرفی میکنم که ماندگاری و پخش بو عطر رو دارن تا چندین ساعت بوشون هست 

بادی اسپلش کوبکو 🌱

قیمتش بشدت اقتصادی و ارزون 

ماندگاری خیلی بالا خصوصا اگه روی لباس بزنید که میمونه کلا بوش

پخش بو زیاد 

قشنگ مثل عطر میمونه و میتونید حتی بجای عطر استفاده کنین 

ساخت اسپانیا هست 

قیمتشم من خریدم از لوازم آرایشی ۱۵۰ تومن 🌱 

بادی اسپلش ویکتوریا فلور 🌱

اینم دقیقا مثل کوبکو هست 

ماندگاری زیاددد پخش بو زیادد و اینکه واقعا عالیه هرجا این مارک دیدین بخرین 

قیمتشم بشدت اقتصادی و پایین نسبت به کیفیتش نمی‌دونم ساخت کجاست اما می‌دونم ایرانی نیست هرجا دیدین بخرین 🥲✨

بادی اسپلش ژک ساف 🌱

من مردانشو داشتم 

ماندگاریش خیلی زیاده پخش بوشم همینطور

قیمت اقتصادی و مناسبی داره 

حجمشم زیاده

به عنوان عطر میشه استفاده کرد..

خلاصه که خوبه واقعا به عنوان یه بادی اسپلش 🛁🚿✨🌱 

همین سه تا مارک رو یادمه که به عنوان بادی اسپلش خیلی عملکرد خوبی داشتن پیشنهاد میشه حتما بخرید 💅🏻 

میخام یه ترفند بگم برای اینکه لباستون خوشبو بشه .. 

اینکه لباساتون رو با نرم کننده و مایع لباسشویی بشورید که حتما باید این کارو انجام بدین این دیگه بستگی داره خودتون چه بویی رو دوست داشته باشین .. 

برای اینکه بعد از لباس که شستین خوشبو باشه قشنگ بوی تمیزی بده 

توی یه اسپری نرم کننده و یا مایع لباسشویی مورد علاقتون ، شامپویی که شفاف و ژله ای باشه ( چون کدر باشه باعث لک لباس میشه ) بریزید و یکم با آب رقیقش کنین و بعد از اینکه لباساتون رو شستین روی لباستون اسپری کنین و بذارید که خشک بشه 

ببینین لباستون قشنگگگ بوی تمیزی میگیره

اصلا نیاز نیست حتی بنظرم عطر یا ادکلن بزنید و قشنگ بوش میپیچه

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

( تا جایی که بتونم هرچی نکات باشه میگم واقعا موضوع مهمیه 😂🥲🥲 ) 

لیف که برای شستن بدنتون استفاده میکنید رو هر یه چند وقت بشورید با برف و بذارید خشک بشه

چون لیف ها منبع باکتری هاست 

بعد همون لیف رو میزنین به بدنتون باز باکتری و اینا به بدنتون میشه بدنتون تمیز نمیشه و بو میگیره اینا... 

من خودم هر ماه یا هر دوماه لیفی که استفاده میکنم رو میشورم و اینکههههه حوله هاتونم بشورید بچه ها 

بعد یه مدت استفاده حوله بوی بدی میگیره و واقعا افتضاحهههه حوله حممومتونم بشورید 👤🦠🦠

لباساتون رو بشورید 

با مایع خوشبو و تمیززز بشورید

چون هرچی حموم برین و لباساتون عرق کرده و کثیف باشه بازم بپوشین هیچ تاثیری نداره 🙂 مام هم بعد حموم نزدید فایده نداره اینم مهمه ❤️👍🏻 

دوستان رژیم غذایی خیلی خیلی روی بوی عرق تاثیر داره 

سعی کنید سیر ، پیاز خام ، گوشت ، غذاهای چرب ، غذا هایی که شنبلیله دارن ، و.. رو تا حد ممکن کم بخورید

و آب زیاد خیلی بخورین تا حدودی بوی عرق رو کم می‌کنه موثر هست 

یعنی بدنتون از درون باید پاکسازی بشه حتمااا

میوه و سبزیجات هم فراموش نشه بشدت روی بوی عرق موثره 🥲✨👍🏻💗

دمنوش نعنا هم تا حدودی روی بوی بدنتون تاثیر داره خصوصا اگر مرتب هروز بخورین 🌸

لباسای پلاستیکی و تنگ هم خیلی روی عرق و اینا تاثیر داره سعی کنید لباسای نخی ، لینن و آزادددددد استفاده کنید 💅🏻🍃🌷

راجب لوسیون بدن من اطلاعی ندارم حقیقتا چون استفاده نمیکنم و پوستم حساس و اینا نیست.. 

اما یه دفعه لوسیون بدن هلو بیو آکوا رو خریدم بشدت افتضاحهههه یعنی هرچی بگم کمه کلا این برند محصولاتش افتضاحه 

لوسیون بدن های فیروز تعریفشو شنیدم میگن خوبه البته که کل محصولات فیروز خوبه 👍🏻 من از پودر بچش استفاده میکنم 

اول مام میزنم جذب که شد روش پودر بچه میزنم بوش خیلییی خوبه و تا حدودی تاثیرشو داره 💗✨ روی قسمت قفسه سینه و هرجایی که عرق سوز میشه یا زیاد عرق می‌کنه بزنید و تا حدودی عرق کمتر میشه و پوستتون رو خیلی نرم و خوشبو می‌کنه 🌱 درکل بوی خوبی داره

کره بدن دیپ سنس هم تعریفشو شنیدم چیز خوبیه و خب حداقل معتبره

خصوصا مدل میوه های استواییش✨💅🏻

کرم نرم کننده ثمین حاوی اوره اوسرین ۱۰ درصد 

بهترین کرمه واقعا بهترینه 

یعنی باید حتما این کرم رو داشته باشین بهتر ازش نیس ، یه فامیلی داشتیم از همین کرم ده تا ده تا می‌فرستاد آمریکا اینقد خوبه 

نرم کننده برای پوست های خشک 

برای پا برای لب حتی خیلی خوبه 

برای دست های خشک... 

بی نظیره 😀🌱🌸

من موهام فره و بشدت خشک ، بعد از حمام روغن بچه ( فیروز ) میزنم به ساقه موهام و موهامو خیلی نرم می‌کنه 

خواصی نداره اما خب موهارو نرم و براق می‌کنه و ضرری نداره 🤍✨

راهنمایی سوالی داشتین بپرسین شاید بتونم کمکتون کنم 🌷

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

( تا جایی که بتونم هرچی نکات باشه میگم واقعا موضوع مهمیه 😂🥲🥲 ) لیف که برای شستن بدنتون استفاده می ...

لباس عرق کرده و کثیف رو نپوشید 

بعد هر استفاده بشورید 😭💔

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

نیاز به اینهمه دبدبه کبکبه نیست بدن من بوی بدی میداد هم تند و هم زیاد عرق میکردم 

حتی همسرمم گفت بوی عرقت خیلی مختصر شده 

حمام هم میرفتم مثل همه بادی اسپلش و شامپو بدن و .... 

تنها راهی که درمانم کرد نوره بود و حنا والسلام

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عنوانش بد بود خدایی خوب همه عرق میکنن حالا هر کی بهداشتو بیشتر رعایت کنه کمتر بو میده

عزیزممم درسته همه عرق میکنن ولی دنیای امروز اینقدر پیشرفته هست که کلی محصولات کلی روش و کلی راه حل بوتاکس لیزر و...که عرقت بو نده و باعث آزار بقیه نشه 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙