2777
2789
عنوان

خانومیایی که همش بوی عرق میدین 😐😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 31 پست
نیاز به اینهمه دبدبه کبکبه نیست بدن من بوی بدی میداد هم تند و هم زیاد عرق میکردم حتی همسرمم گفت بوی ...

مام اگه مانع تعریق میشه استفاده نکنین اون عرق باید از بدن همراه فضولات دفع بشه وگرنه کیست میشه 

متاسفانه اکثر آپارتمانها جایی برای لباس ندارن لباسها رو حتما در معرض نورآفتاب قرار بدین تا میکروبها از بین برن 

هر از گاهی چند قطره سرکه هم میتونین بزنین موقع شستشو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۰ ساله زینک میزنم الان غده زده زیربغلم .مشکلم اینه لباسم خیس میشه مشکلم بوش نیس عرقم بوی خاصی ند ...

یا یه مشکلی هست 

یا که میتونی از ضد تعریق استفاده کنی 

دئودرانت و ضد تعریق کاملا عملکردشون متفاوت هست 

دئودرانت عرق می‌کنی اما جلوی بوی بد رو میگیره

ضد تعریق اصلا نمیذاره زیر بغلت عرق کنه و خیس اینا بشه 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

یا یه مشکلی هست یا که میتونی از ضد تعریق استفاده کنی دئودرانت و ضد تعریق کاملا عملکردشون متفاوت هست ...

عزیزم چرا اصرار داری باید جلوی تعریق گرفته بشه اونم با مام ؟ خدا خودش منافذ رو گذاشته که اون عرق از بدن خارج بشه ولی به روش درست 

مام بعد یه مدت کیست و غده ایجاد میکنه دئودورانت که میگی کاملا ضد تعریقه اصلا روش درستی نیست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عزیزم چرا اصرار داری باید جلوی تعریق گرفته بشه اونم با مام ؟ خدا خودش منافذ رو گذاشته که اون عرق از ...

من خودم و اطرافیان چند ساله استفاده میکنن هیچچ مشکلی پیش نیومده 

حتی توی گوگلم سرچ کنین فرق می‌کنه دئودرانت و ضد تعریق 

توی ضد تعریق ها معمولا آلومینیوم داره 

اما خب دئودرانت عرق می‌کنی ولی خب بوی زننده ای نداره

هیچیم نزنی که نمیشه بعضیا عرقشون خیلی تنده مثل خودم و تنها چیزی که موثر بوده دئودرانت بوده 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

عزیزم چرا اصرار داری باید جلوی تعریق گرفته بشه اونم با مام ؟ خدا خودش منافذ رو گذاشته که اون عرق از ...

🧴 دئودرانت (Deodorant)

هدف اصلی: از بین بردن یا پوشاندن بوی بدن

- بوی بدن معمولاً به خاطر باکتری‌هایی ایجاد می‌شه که با عرق ترکیب می‌شن.

- دئودرانت‌ها با ضد باکتری‌ها یا عطرها بوی ناخوشایند رو کاهش می‌دن.

- معمولاً جریان عرق رو متوقف نمی‌کنن، فقط بوی بد رو کنترل می‌کنن.

- مناسب برای کسانی که زیاد عرق نمی‌کنن ولی نگران بوی بدن هستن.

🛡️ ضد تعریق (Antiperspirant)

هدف اصلی: کاهش یا توقف تولید عرق

- حاوی ترکیباتی مثل آلومینیوم کلراید هست که موقتی منافذ عرق رو می‌بندن.

- باعث می‌شه عرق کمتری تولید بشه، در نتیجه بوی بدن هم کمتر می‌شه.

- معمولاً هم خاصیت ضد تعریق دارن، هم کمی دئودرانت.

- مناسب برای کسانی که زیاد عرق می‌کنن یا در موقعیت‌هایی هستن که نمی‌خوان لباسشون خیس بشه 

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

استارتر چقدر تو هم مثل من عاشق مردونه هایی😂

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

من ۱۰ ساله زینک میزنم الان غده زده زیربغلم .مشکلم اینه لباسم خیس میشه مشکلم بوش نیس عرقم بوی خاصی ند ...

🛡️ ضد تعریق (Antiperspirant)

هدف اصلی: کاهش یا توقف تولید عرق

- حاوی ترکیباتی مثل آلومینیوم کلراید هست که موقتی منافذ عرق رو می‌بندن.

- باعث می‌شه عرق کمتری تولید بشه، در نتیجه بوی بدن هم کمتر می‌شه.

- معمولاً هم خاصیت ضد تعریق دارن، هم کمی دئودرانت.

- مناسب برای کسانی که زیاد عرق می‌کنن یا در موقعیت‌هایی هستن که نمی‌خوان لباسشون خیس بشه.

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

استارتر چقدر تو هم مثل من عاشق مردونه هایی😂

وای آرههه عطرای مردونه ی جور دیگه خوبن 

کلا نمی‌دونم چرا محصولات مردانه بهترن 🥲🤣🤣 

البته ی سری عطرای زنانه هم خیلی محشرن

شـیـکـمـو هـسـتـم 🥙

من خودم و اطرافیان چند ساله استفاده میکنن هیچچ مشکلی پیش نیومده حتی توی گوگلم سرچ کنین فرق می‌کنه دئ ...

هز مطلبی تو گوگل هست دلیل بر راستی اون نیست

گوگل هم یه شرکته کارمنداش مثل من و شما با توجه به معیارهای خاصی مطلب بارگذاری میکنن

وای آرههه عطرای مردونه ی جور دیگه خوبن کلا نمی‌دونم چرا محصولات مردانه بهترن 🥲🤣🤣 البته ی سری عطرا ...

آره انصافا

من با دیدن ادکلن ها و وسایل شوهرم نمیتونم به مال خودم نگاه کنم😂

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️