2777
2789

حالا من گفتم خدا که منظور رو برسونم اصراری ندارم حتما خدایی هست کلی گفتم

به نظرتون تصادفی بوده؟ چرا بعضیا خوشگلن بعضیا زشت بعضی ها سلامتن بعضیا بیماری سخت مزمن دارن بعضیا باهوش و سیاستمدارن بعضی ها ساده لوح 

منطقش چیه 

شما چی فکر میکنید؟ یه سرگرمی برای خدا هستیم؟ اصلا خدایی هست یا گرد‌ونه شانسی طبیعت اینطور سرنوشت رو رقم میزنه؟

سوال منم هست

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا هست خوبم هست .

حتی تو قران هم گفته از مال دنیا ب هرکی هرچی بخام میدم . 

ولی بشخصه دیدم ب هرکی بیشتر داده ازش هم توقع بیشتر داره 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
نه اصلا اینجوری نیست خدا چون بعضی بنده هاشو دوست داره امتحانش میکنه

عزیزم شما یکیو دوست داشته باشی زجرش میدی یا بهش محبت میکنی؟

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

خب وقتی تفاوت ها از پیش تعیین شده و انسان هم تغییر و تصرف زیادی نمیتونه داشته باشه چرا عمر ۱۰۰ ساله داریم که چی بشه 

که به چه نتیجه ای برسیم؟ یا خالق به چه نتیجه ای برسه؟

خب دیگه همه اینا جنبه ارثی داره. قیافمون که ترکیب مادر پدره و بیماری هم همینطور. اما منم مثل شما برام سواله واقعا. یه جوابش میتونه این باشه که هرکسی با چالش های مخصوص خودش به رشد شخصیتی میرسه. شاید بیماری‌ای که واسه یه نفر موجب رشدش بشه دلیل خوبی واسه رشد من نباشه. پس اینجا با یه چیز دیگه که مخصوص خودمه رشد میکنم. اما خب آدم زورش میگیره😁

خداوند فرقی نمیزاره این چه استلالی داری

واقعا؟ مثل فرقی نیست بین این دوتا آدم؟ یکیشون مشکل جسمی ظاهری داره.. تو فقرو بدبختیه! انا اونیکی خوشگل پولدار سالم...