2777
2789
در حال خوردن سیب زمینی و کدوی گریل شده و تند

نوش جان 

واییی اون روز چقدر حرصم گرفت که کاربر می‌گفت عکس پروفایل تو عوض کن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام داره با عمه ام تلفنی صحبت میکنه. یاد بدیها و حسودیاش افتادم بغض دارم. حیف که حسادت اون برنده شد و من باختم😔

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
😆سلام اون کاربرو خدا زده بارها ریپلای میکنه همونو میگه

😂😂😂رو اعصاب بود خوب جواب دادی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

هیچی... از یه تصادف که نزدیک به مرگ بود برگشتم...رفتم تو خاکی خدا خواست چپ نکردم...حالا حالاها فکر کنم قراره بهش فکرکنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
هیچی... از یه تصادف که نزدیک به مرگ بود برگشتم...رفتم تو خاکی خدا خواست چپ نکردم...حالا حالاها فکر ک ...

خداروشکر کن سجده شکر به جا بیار سالم هستید الحمدالله