2777
2789
عنوان

بنظرتون چ غلطی کنم اه😭

169 بازدید | 7 پست

تو تاپیک های قبلیم هست سگم قبلا پیش من بود چندماه یهو مامانم قاطی کرد ک‌نمیخوام سگ باشه تو خونه کلن هم دو کیلو وزنش بود از اتاقمم بیرون نمیامد خیلی دلم میگیزه وقتی نیست پیشم دادمش ب پارتنرم

پارتنرمم گفت ب هیج وج نمیتونیم بدیم ب ی شخصی چون اونم ب ما وابسته شده. پارتنرم که خونه نداره گذاشته معازه دوستش طبقه بالا حالا کم کم داره صدای اونم در میاد اینم بگم اصلا این حیوان صدا نداره 

پارتنرمم فعلا  هزینه ای نداره ک بده پانسیون ب دلایلی حالا بنظزتون چیکار کنم بنظزتون میتونم دوبارع مامانمو راضی کنم برگردع.  پیش خودم یا کجا میشه گذاشتش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر منم دقیقا همین مشکل رو داشت اما بعد به این نتیجه رسید که به نظر مامانم احترام بذاره این در واقع خونه و زندگی اون هست و ما بچه ها مهمانیم اونها حق دارن چهارچوب های خودشون رو داشته باشن و بهتره اذیتشون نکنیم ، اون سگ بیچاره ام فضای اتاق و بالای مغازه مناسبش نیست دختر گل واگذار کن به خانواده ای که بتونن‌ شرایط بهتری براش بسازن ، سگ ها نیاز به پیاده روی روتین و زندگی اجتماعی دارن خودخواه نباش

خواهر منم دقیقا همین مشکل رو داشت اما بعد به این نتیجه رسید که به نظر مامانم احترام بذاره این در واق ...

خوب منو مادرم دوتایی زندگی میکنیم بازم یعنی نظر اون مهم من حق ندارم تو خونه ای ک زندگی. میکنم نظر بدم