امروز رفتم بیمارستان دولتی تا نامه بگیرم برای انجام کاری رکتر با این که خود اون بیمارستان دولتی کار میکرد ولی قبول نکرد گفت فقط بیمارستان خصوصی باید بیای تازه اونم اگه می خواستم برم باید فردا برم مطبش تا نامه بده یعنی نامه ام تو بیمارستان دولتی نمیداد باید میرفتم مطب انقدر بد بر خورد کرد منم چون اون بیمارستان کار دارم دستم بسته بود نشد جوابش رو بدم خدا ییش برای چی اخه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خاطر اینکه از اول که محصل بودن، تو جامعه همه می گن برای پولدار شدن باید پزشکی بخونی. وقتی هم دکتر شدی چون هدفت ثروتمندتر بودن از جامعه است ولی درآمد پزشکی محدوده، این اتفاقا می افته.
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
اخی عزیزم دلم براشون کباب که انقدر درامداشون محدود
به نظرم تو جامعه مون خیلی پزشکی رو بزرگ کردیم و موفقیت بزرگی به حساب میترسم که اون ها هم این احساس رو به خودشون پیدا کردن.
اون ها نمی خوان با شغل پرشکی قشر متوسط باشم. می خوان با پزشکی درآمد کارخونه بره جیب شون که امکان پذیر نیست. هیچ جای دنیا. مگه با 10 20 تا ویزیت بیشتر چقدر میشه دراورد؟
طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
به نظرم تو جامعه مون خیلی پزشکی رو بزرگ کردیم و موفقیت بزرگی به حساب میترسم که اون ها هم این احساس ر ...
پزشکی بزرگ هست چون بعضی اوقات پای جون یک ادم در میون فقط حقوق کمی نمیگیرن حقوقاشون از مطب تا بیمارستان خصوصی ودولتی رو باهم جمع کنیم گاهی به چند صد ملییون هم میرسه این ما مردم ساده ایم که ادمای بیخود رو بزرگ کردم وگرنه پزشک خوب هم تکو توک داریم