2777
2789

بچه ها تو شهر بزرگ مثل شیراز بازار کار برای کدوم بهتره؟

حال و هوای رشتتون چطوره؟

درآمدش خوبه؟

نکته ای چیزی هست بخواید بگید؟

دیگه وقتشه با ونوس برقصم تو آسمون...ستاره ها رو بچینم ببخشم به ذاتتون:)🎧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما رادیولوژی خوندید؟

نه عزیزم

رادیولوژی رو میبینم چقدر شلوغن

ولی گفتار درمانی مراجع کننده محدود دارن

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بازارکار رادیو بهتره ولی برای اشعه خطرناکه

خیلی نگرانم که رادیو بخونم و جذب بازار کار نشم

و اینکه پرستیژش از گفتار درمانی بهتره

خیلی نگرانم که رادیو بخونم و جذب بازار کار نشمو اینکه پرستیژش از گفتار درمانی بهتره

اول بینایی سنجی رو حتما بزن ...بازارکار رادیو خیلی بهتره از گفتار...گفتار درمانی خیلی محدوده...من وقتی انتخاب رشته کردم و پرسیدم گفتن گفتار و شنوایی خیلی شغلی نداره و باید با متخصص نورو هماهنگ کنی که اون اختلال های گفتار رو بفرسته پیش تو و برای شنوایی هم با تخصص گوش و حلق وبینی اوکی شی ...اما رادیو بهتره

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

اول بینایی سنجی رو حتما بزن ...بازارکار رادیو خیلی بهتره از گفتار...گفتار درمانی خیلی محدوده...من وق ...

رتبم به بینایی نمیخوره:) اگه میخورد قطعا میرفتم فیزیو

جسارتا میتونم بپرسم شما چه رشته ای انتخاب کردید؟

رتبم به بینایی نمیخوره:) اگه میخورد قطعا میرفتم فیزیوجسارتا میتونم بپرسم شما چه رشته ای انتخاب کردید ...

تو بزن پردیسش رو شاید گرفت...من اون سال رتبم به همه اینایی که گفتی می‌خورد رفتم پرستاری تیپ یک😕که البته بعد ۳ ترم انصراف زدم

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱