چیکار کنم چند سال پشت کنکور بودم شکست خوردم بعد الان ترم 3 دانشگاهم ودوست صمیمی ندارم خیلی چیزا رو تجربه نکردم احساس پیری دارم اصلا دوسه روز پیش که تولدم بود یه بغض داشت خفم میکرد 🙃خیلی تجربه ها ندارم کلا خیلی عقبمم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب تو که کارتو داری الان بعد تا یه چیزی رو تجربه نکنی درک نمیکنی
خب ۲۲ سالگی این بحران رو گذروندم دیگه
وارد این بحران بشی میفهمی بحران الانت هیچه
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
خب ۲۲ سالگی این بحران رو گذروندم دیگه وارد این بحران بشی میفهمی بحران الانت هیچه
من اژ همین دانشجویی دنبال کارم چون دانشگاه آزادم ولی واقعا نمیدونم چیکار هم باید بکنم اره خب دغدغه داره تو چطوری با رشتت کار پیدا کردی؟ خیلیا میگن شیمی بازار کار نداره و....
بعضیا میگن بخاطر قوانینش وکلا جو دانشگاه فرهنگیان چادر باید پوشید؟ ترازت چند شد؟
چادر که اجباریه ربطی به چیزی نداره کلا قانون فرهنگیانه تو دانشگاه چادر اجباره و خب مجبوریم بپوشیم وگرنه ادمای چادری نیستیم ، فقط تو دانشگاه میپوشیم و بعدشم هر مدل بخوایم، اون سال ۱۰ هزارو خورده
من اژ همین دانشجویی دنبال کارم چون دانشگاه آزادم ولی واقعا نمیدونم چیکار هم باید بکنم اره خب دغدغه د ...
خیلیا برا خودشون میگن😁 هر رشته ای قوی باشی براش کار هست
بعد فارغالتحصیلیم رفتم کارآموزی آنقدر از کارم راضی بودن همونجا جذب شدم
جای خیلی سختگیری هم بود برا همون کارآموزی سه تا مصاحبه داشت
در کل فرایند استخدامم ۹ مرحله مصاحبه داش
اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بیخبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون و خوبی های بی منت 🌈🦋 سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ میگفت هرچقدر دلچرکین باشم ازت ولی دوستداشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛
همین الان دارم میرم ماموریت ی شهر دیگه کارخونه و پای ساخت چند تنی
پارسال این موقع نقطه صفر بودم
حس میکنم خیلی دیره چیزایی کع بقیه 3 4 سال قبل تجربه کردن من تازه باید یاد بگیرم تازه اونم سختتر
عزیزم مسیر زندگی هر کسی متفاوته این چیه که بخاطرش غصه میخوری من خودم میخوام برا سال دوم پشت کنکور بمونم ولی دوستام همون سال دیپلم رفتن دانشگاه چه میشه کرد مسیر من لا اونا فرق داره دیگه بیام خودمو بکشم؟