من ۱۹ سالمه دوستم ۲۶ از سال ۹۹ بهرام افشاری رو میخواست بعد من تئاتر هاشو ساری و مشهد رفتم ۴ بار دیدیمش باهاش عکس گرفتم خیلی خوب بود بعد الان شماره تهیه کننده تئاترشو دارم محمد قدس بعد یه بار بهش تک زدم پیام داد ببخشید شما چیزی نگفتم شمارش هم واقعیه خودم دیدم تک زدم گوشیشو در آورد بعد الان میشه با یه شماره دیگه بهش زنک بزنم پیگیر شم بگم یه دختری اینجوری هست بعد تهیه کننده سر و گوشش میجونبه به همه اونجا شماره داد الان همه شماره هارو جواب میده تروخدا راهنمایی کنید الان همه تایپک های خواهرشوهر و اینا رو تا ته میخونید همه رو راهنمای میکنید منم لطفا راهنمایی کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد
خدایاااااااا منو کی میکشی از دست این بهرام افشاری مهدی احمدوند شهاب حسینی امیر مقاره راحت شمممم بابا تورو جان عزیزتون بسه بسه بسه بسه چرا نمیفهمد بسه بسهههههه بسهههههه بسهههههه این یکی اونو تو خواب میبینه داره کتلت میخوره این یکی دوسشت عاشق اون یکی شده بسه دیگه بسه