2777
2789
عنوان

شما باشین میرین مهمونی یا نه

241 بازدید | 17 پست

اگه خونه مامانش باشه من زنگ بزنم بگم  واسه دعوت و بگم  مریم جون اینا م بگین بیان  ناراحت میشه مریم .. میگه چرا جدا به من زنگ نزد  و نمیان البته که من هسچوقت اینکارو نکردم ...

حالا من اومدم خونه بابام از شهرستان زنگ زده  مامانمو دعوت کنه یهو گفت سحر جونمو اقا وحیدم بگین بیان منتطرشونم ...

مامانمم هیچی  نگفت گفت باشه ... منم به مامانم گفتم نمیرم 

باید به خودم جدا زنگ میزد چطور خودش ناراحت میشه  من نشم ... شما بودین چیکار میکردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رفتارای بچه گانه ای😐.

اره خیلی بچگانست  اصن سر همین رفتارای بچگانه  که خودشونم راه انداختن سالهاست روابط برچیده شده ...

منم که دارم از خودشون یاد میگیرم مگرنه که اصلا اینطوری نبودم 

قبلا مثل شما فکر میکردم..طرف ک دعوت کرد نرفتم

همه جا هم میگفت ما دعوت کردیم فلانی نیومده(۴/۵) بار شده بود..

دیگه احرین بار گفتم عزیزم به مامانم گفتی به خودم زنگ نزدی، منم فکر کردم چون خودت حساسی روی دعوت وقتی خودت مستقیم بهم نگفتی یک تعارفه..! 

سه ساعت اسمون ریسمون بافت./و عوض هم نشذ

منم بیخیال شدم 

برم هم بدون همسرم میرم 

💕

اره خیلی بچگانست اصن سر همین رفتارای بچگانه که خودشونم راه انداختن سالهاست روابط برچیده شده ...منم ...

چی بگم والا دنیا دوروزه اخه ارزش نداره این رفتارا که باعث. ناراحتی بشه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻