2777
2789
عنوان

دانشگاه

111 بازدید | 17 پست

دانشگاه پیام نور رو میشه سه ساله تموم کرد؟

کارشناسی پیوسته روانشناسی رو؟هر کی می‌دونه بگه ....ممنونم ...

می‌خوام زود تموم کنم انشالله آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم...با۲۵درصد سهمیه چقدر شانس قبولی برای معلم ابتدایی دارم از روانشناسی معلم ابتدایی میشه شد؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بهتره دانشگاه فرهنگیان قبول شی بهتر از آزمون استخدامی هستش ومزایای خیلی خوبی داره

سنم نمیخوره ۳۵لب مرز استخدامی هستم واسه همین دودلم مترجمی برم یا روانشناسی 😭آینده شغلی برام مهمه وگرنه دوتاشو علاقه ذارم

سلام بله ۳ساله میشه تموم کردولی من رفتم دانشگاه پیام نور بعدش دانشگاه فرهنگیان قبول شدم انصراف دادم ...

چون سنم نمیخوره میترسم ریسک کنم تا اون موقع که لیسانس مو بگیرم زیاد فرصت برام نمی‌مونه آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم..گفتم مترجمی برم اقلا کار آزاد میشه و درآمدم دارم ولی روانشناسی فقط میتونم آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کنم..حالا موندم کدومو برم ...

ترم اول چندتا واحد میشه برداشت پیام نور ؟؟؟هفته ای چند جلسس کلاسش استادش درست درس میدن؟

باید هر ترم ۲۴ واحد برداری ، معدل بالای ۱۷ باید بگیری ،تابستونم واحد برداری، بیشتر خودخوان هستش، استاد و کلاس و... اطمینان ندارن.باید نمره میانترم بگیری و امتحان خوب بدی