2777
2789

سلام

قیمتش مهم نیست

و اینه مایکروسافته تبلت هم میشه و لمسیه

اما اپل هم هر چی باشه اپله

دوتاشونم رنگشون طوسیع

بنظرتون کدوم🤔

اونی که تبلت میشه و لمسیه عملا به درد نمیخوره چون تو لپتاپ لمسی کاربردی نداره

اگه مدل غیر لمسی مایکروسافت بود میگفتم مایکروسافت ولی الان اپل

💙❄️ لایک نکنید لطفا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مایکروسافت دارم، تبلت نمیشه ولی لمسیه‌.از مدل اقتصادی شه. خیلی خیلی زیاد دوستش دارم و راضیم. دوسه ساله دارمش.

تاحالا هیچ وسیله اپل استفاده نکردم اطلاعاتی ندارم. ولی اگر گوشی ت هم اپل هست شاید برات راحت تر باشه اون.

من اگر گوشی اپل بخرم لب تابشم بررسی خواهم کرد. ولی اگر آیفون نخرم دوست دارم لب تاب بعدی مم مایکروسافت باشه سرفیس بوک.

اسی برای چ کاری میخوای ؟ من خاهرم دانشحو و خیلی از حالت تبلت شده و لمسیش استفاده میکنهیا دانشجوهای م ...

من واسه درس و مدرسه هنوز دانشگاهی نیستم یه ۴   ۵.  سال دیگ فداتشم

اونی که تبلت میشه و لمسیه عملا به درد نمیخوره چون تو لپتاپ لمسی کاربردی ندارهاگه مدل غیر لمسی مایکرو ...

نه کی گفته به درد نمیخوره؟

بهترین لپ تاپه مال خود مایکروسافت هست

کاربر مرد هستم🧔🏼🧔🏼🧔🏼   /11228/

قطعا سورفیس.

اپل عملا هیچ برنامه کاربردی رو راحت و درست پشتیبانی نمیکنه. یکی هم نوشته بخش لمسیش به درد نمیخوره اتفاقا خیلی خوبه من برای وب گردی و فیلم دیدن و... معمولا جداش میکنم. کیبوردش هم برای استفاده از نرم‌افزارهایی که نیاز به موس دارن و افزایش باطری خوبه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من مهندسی کامپیوتر خوندم شما چی؟ اپل از نظر قطعات در همه ی رتبه بندی های جهانی اوله

قطعات چیه مگه میخواد pc ببنده. شما کامپیوتر خوندی چجوری با مک راحتی و مدام مدام با بوت چامپ و ماشین مجازی و... سر و کله میزنی در حالی که حتی با اتم مشکل داره. مجبوری مگه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.