2777
2789
عنوان

برام خواستگار شرکت نفتی اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 6234 بازدید | 194 پست
خیلی سخته من منطقه سردسیر کشور زندگی کردم یهو برم بندر عباس نمیتونم گرماشو تحمل کنم

داداش منم سردسیر بود رفت اونجا ولی

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوری پدر مادرم سخته یهو از بالای نقشه بری ته نقشه ایراناینا که میرن دوهفته میمونن بعد میان اونجا کجا ...

خونه میدن، سوئیت داره اگه زن و شوهری بری

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه س که روی تخت خوابیده🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

حقوق بالا دارنخونه میدنرستوران رایگان دارن هرروز هروقت خواستیسینما باشگاه استخر همه چی رایگانخدمات پ ...

نفت کارتشون رو نگفتی هر ماه اندازه حقوق یه کارمند معمولی فقط اون شارژ میشه واسه خرید ارزاق و ...

جنوبیمحقوقشو دقیق نمیدونم ولی فکرکنم زیاده۱۷ سال قراردادی بود الان ۳ ساله که رسمی شده

باید بالا پنج سال رسمی باشه برا خونه