2777
2789
عنوان

تونستید فراموشش کنید

105 بازدید | 20 پست

همیشه از این میترسم بعدها ازدواج کنم یا سالها گذشته باشه و هنوز من دوستش داشته باشم 

شما تونستید فراموش کنید کسی که یه روز عاشقش بودید رو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر رابطه تون نصفه و نیمه تموم شده باشه، و اون طرف شما رو بخواد هنوز...نه هیچ وقت فراموش نخواهی کرد..البته به محبت همسرت هم بستگی داره، اگر با کسی ازدواج کنی که عاشقت باشه، و عشقش بیشتر از دوست پسری باشه که در گذشته دوستش داشتی، راحت فراموش میشه🙂، 

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

اره 

منظورت از فراموش کردن چیه؟اینکه کلا یادت بره چنین ادمی بوده تو زندگیت یا حست نسبت بهش از بین بره؟

من ۵ سال تو رابطه بودم ۶ ماهه جدا شدیم کسی که اگه ده دقیقه بی خبر بودم ازش میمردم الان هیچ حسی نسبت بهش ندارم  نه عشق نه دوست داشتن ن دلتنگی‌هیچی اصلا هیچی ولی خب ازش متنفرم و نمیشه جوری فراموش کرد ک اصلا یادت بره همیشه گوشه ذهنت میمونه یهو میبینی دوروزه بهش فکر نکردی بعد میشه ۵ روز بعد میبینی عه یه هفته اصلا بهش فکر نکردی و همینطور کم کم تو ذهنت کم رنگ و کم رنگ تر میشه 

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
کسی ک عاشقش باشیو به نظرم فراموش نمیکنی تک به تکه اتفاقاتی که با همسرت میوفته رو با اونم تصور میکنی

مثه من..... عشق من بهش خیلی پاک بود.... میدونم ظربه ی بدی میخوری تو زندگیش

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

کسی ک عاشقش باشیو به نظرم فراموش نمیکنی تک به تکه اتفاقاتی که با همسرت میوفته رو با اونم تصور میکنی

من همه ترسم همینه بعد اون چهارنفر اومد توی زندگیم‌ ولی نتونستم ادامه بدم با هیچکدوم

الهی من واسه جان تو بمیرم دختر

خدا نکنه.... اون بمیره که بیس روز دیگه عروسیشه و من از الان تپش قلب دارم.... شبا از تنگی نفس نمیتونم بخابم 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

اره من ادمی ام که اگر بخوام با کسی کات کنم دیگه فرداش به کتف چپم میگیرم. زندگیم ارزش نداره غصه ی ادم رفته رو بکشم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه