2777
2789
عنوان

کتاب کیمیاگر اونایی که خوندن بیان

119 بازدید | 21 پست

خوندمش ولی اخرشو متوجه نشدم

طرف میره تا اهرام مصر چند تا دزد کتکش میزنن بعد یکیشون میگه اونم همچین رویایی دیده ولی تو زادگاه چوپان

چوپان یا همون سانتیاگو هم بر میگرده و گنجو پیدا میکنه و میره دنبال فاطمه 

پیام این داستان چیه نفهمیدم و کیمیاگر نماد چی بود و چرا به مرد انگلیسی کمک نکرد

مفهومش اینه ک اون گنجی ک فکرشو میکنی در واقع درون و کنار خودته اما تو برای پیدا کردنش حتما باید ی مسیری رو طی کنی شاید فکر کنی اون مسیر بی فایده اس اما حتما باید طی بشه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

مفهومش اینه ک اون گنجی ک فکرشو میکنی در واقع درون و کنار خودته اما تو برای پیدا کردنش حتما باید ی مس ...

اها ممنون

اگه گتاب خونین میشه چند تا کتاب رمان معرفی کنین

اینارو دارم:

عقاید یک دلقک

ابله قلعه حیوانات شما خوندین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز عقاید یک دلقک خیلی کتاب قشنگیه من دویتس دارم هم خودش و هم نویسندش رو.

نان ان سال ها(هاینریش بل)/سه دختر حوا(الیف شافاک)/سفر(محمود دولت ابادی)/انی شرلی(لوسی ماد)/دختر پرتغالی(یوستین گردر)/پرونده های محرمانه

سم هستم بفرمایید هم شاهکار بود راستشغرور و تعصبمن خیلی کتاب خوندم ولی انقدر حافظم بده یادم نمیااادهف ...

منم وقتی بچه بودم بسیار کتاب خون بودم چند سالی هست کتاب نخوندم دوباره دارم میخونم

اها ممنوناگه گتاب خونین میشه چند تا کتاب رمان معرفی کنیناینارو دارم:عقاید یک دلقکابله قلعه حیوانات ش ...

من راستش زیاد اهل رمان نیستم ولی چندتا تیکه کتاب از قلعه حیوانات رو دیدم و واقعا خوشم اومد ازش بنظرم ارزش خوندن داره

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

پیامش چیه؟و اینکه کیمیاگر و فاطمه نماد چه بودن

مقصد مهم نیست.من خودم اینو متوجه شدم که باید ریسک پذیر بود و به خودمون ایمان داشته باشیم هرچند که مسیر پر از مشکلاته

از تجربیات سفر استفاده کنیم و از چیزی وحشت نداشته باشیم

نمادهاشونم.سانتیاگو کسی بود که ماجراجو بود و دنبال هدفش بود فاطمه هم کسی بود که وفادار بود به عشقش