من قبل رفتن باید همهوخونه ها رو جارو بزنم لباسارو بشورم حیاط رو بشورم در کل باید خیلی تمیز باشه با خیال راحت برم و برگردم ولی وقتی برمیگردم چند روز بعد دوباره ی تمیز اساسی میکنم شهرمون خیلی گردو خاکه شوهرم میگه چرا حیاط رو شستی باز دوباره خاک میاد البته ی هفته س طوفان شدید امروز بهتر شده بود نیم ساعت کامل فقط داشتم حیاط رو میشستم عذاب وجدانم داشتم ک اب اینفد داره میره ولی خب اصلا غیر ممکن بود جارو بشه زد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهری مامان منم اینجوره خونه رو برق میندازه قبل مسافرت
با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍
خب جارو بزن فقط اینقدر اسراف نکن. من توی خونه رو یکم مرتب میکنم ولی حیاط رو نه. البته اپارتمان میشینیم و کلا یه تراس کوچولو داریم. اونم نمیشورم چون پر خاک میشه
اره منم همین کارو میکنم همیشه فک میکنم شاید یکی با ما بیاد خونمون😂یا خدایی نکرده برام اتفاقی بیفته بقیه بیان ببینم خونمو بگن چقدر شلخته بوده خدا بیامرز😂
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷
اره،منطقمونم اینه اگه بمیریم بعدش بیان خونم میگن چه زن شلخته ای بوده
وای آره😂😂😂
وطنم پاره ی تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷