2777
2789

پسره تحصیلات نداره(تا پنجم دبستان خونده)

تفکرات روستایی و زن ستیزانه داره

ماشین نداره 

خونه نداره

و ب شما بگه باید بیای با من تو عشایر زندگی کنی ، مث ی زن روستایی و طبیعتا دخالت مادر شوهر و خواهر شوهر زیاد هست

و اما شما 

مادرتون مهندس معمار باشه 

پدرتون رئیس اداره آموزش و پرورش 

خودتون خوش اندام و زیبا رو باشید و ب شدت امروزی باشین و ب خودتون برسین

حس نمیکنین پسره یکم زیاده خواهی کرده؟ 

من تو تاپیک خاستگار سمی اینو عنوان کردم 

خیلی از خانوما بهشون بر خورد ک چرا گفتم خاستگارم سمیه! خیلیم خوبه! ک‌ب طبع باعث تعجب من شد واقعا درحد من بود پسره؟؟؟؟؟

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره چه رویی داره واقعا 😳😳😳

خب من تو تاپیک خاستگار سمی گفتم همچین کیسی اومده خاستگاری و خندیدم

ی سری خانوما بهشون بر خورد ک نه در ی حدین‌ و حق نداشتی مسخره کنی چون عشایری هست

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

من نمیتونم بگم شماها در یک حد هستین یا نه

شما بالاترین یا اون آقا

اما طبق چیزی ک گفتین،تفاوت فرهنگی دارین

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

من نمیتونم بگم شماها در یک حد هستین یا نهشما بالاترین یا اون آقااما طبق چیزی ک گفتین،تفاوت فرهنگی دا ...

خب همین عزیزم‌

بینمون فرسنگ ها تفاوت هس 

من چجوری برم تو سیاه چادر زندگی کنم آخه 

با این امضای شما ما بیایم نظر بدیم برات؟ حتی نظرم موافق هم باشه خارج از شان خودم میدونم نظر بدم

عزیزم‌ پس کلا کامنت نذارید🙏

اون آقا پیش خودش چی فکر کرده اومده خواستگاری شما ؟باید بره توی همون عشایر بگرده دنبال زن .؟

خب همین ، برام سواله چرا بعضیا گفتن نباید ب عنوان خاستگار سمی ازش یاد میکردی

واقعا اسید بود از سمم گذشته

خب همین عزیزم‌بینمون فرسنگ ها تفاوت هس من چجوری برم تو سیاه چادر زندگی کنم آخه

خب زندگی اونها اینجوره و زندگی شما یه جور دیگه

تفاوت دارین

مگر اینکه شما خودتون بخواین برین اونجا زندگی کنین

فقط سوال برام پیش اومد که چطور آشنا شدین؟

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

خب زندگی اونها اینجوره و زندگی شما یه جور دیگهتفاوت دارینمگر اینکه شما خودتون بخواین برین اونجا زندگ ...

عزیزم‌ آشنای دور بودن 

پدر منو اسما میشناختن و تمایل داشتن با بابام وصلت کنن