2777
2789
عنوان

مادر شدن چه قدر سخته اصلا فکر نمیکردم اینجور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 29 پست
مخصوصا دومی باشه الان کنارم لالا کرده نینیم ۷ ماهشه

از طرف من ببوسشش

قربونش برم

خدا حفظش کنه

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا برای همه هست 

منم فقط یک وعده غذا درست میکردم برای شب که همسرم بیاد از اپن نگه میداشتم ظهر فردا خودمم میخوردم و کارای بچه رو میکردم 

تمام .وختی بچه می‌خوابید منم می‌خوابیدم 

خونه بهم ریخته باشه و....نمیگم برام مهم نبود اما الان اولویت بچه است و خودم 

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم

آره من دوران بارداری و سزارین بشدت راحتی داشتم نه اذیت شدم نه ویار هیچیییی 

ولی پسرم بدنیا اومد تا ۶ ماه خدا شاهده شب تا صبح بیدار بودم حالم از خودم بهم میخورد شلخته کثیف چاق 😣عصبی بداخلاق 

خیلی پسرم اذیت میکرد ...بعدش بهتر شد یه کم 

دیگه چاره ای نیست عزیزم بچه همینه

الان ۱۶ ساله ش هست نگاش میکنم میگم یعنی پسر به این ارومی همونه که جیگر منو خون کرده بود ؟😅😅😅

انشالله خدا این گرفتاری رو نصیب منم بکنه 

خونم سوت و کوره دیگه همه چی برام تکراری شده ده ساله اقدامم وقتی میرم دیدن زائو مجبورم لبخند بزنم هدیه ببرم تو دلم غممو نگه دارم و اخرم متوجه نگاهای سنگین بقیه میشم تورو خدا دعا کنین این ماه باردار باشم 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
ان شاءالله ب زودی زود دامنت سبز شه ب نیت بارداریت حمد صلوات خوندم گلم

ممنون عزیزم 🌹

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما