2777
2789
عنوان

میگرن

78 بازدید | 18 پست

سلام کسی هست سابقه میگرن خودش یا اطرافیانش داشته باشه؟ دردتون چطوری هست؟ هر روزه یا یه مدت یه بار  باهاش سرگیجه ام دارید؟

دارو و پزشک اگه میشناسید معرفی کنید ممنونم

میگرن امان آدمو میبره. من با نور افتاب و بوی عطر تا چند روز سردردم .‌گرسنگی طولانی. سعی کن از اینا د ...

دارو مصرف میکنید؟ دردتون چطوریه؟ سرگیجه ام دارید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو مصرف میکنید؟ دردتون چطوریه؟ سرگیجه ام دارید؟

نه دارو نمیخورم. فقط سعی میکنم بخابم .

اگه شدتش زیاد باشه سرگیجه و تهوع هم میاد. خلاصه خیلی بده

برا شما کی عود میکنه؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
نه دارو نمیخورم. فقط سعی میکنم بخابم .اگه شدتش زیاد باشه سرگیجه و تهوع هم میاد. خلاصه خیلی بدهبرا شم ...

من علائمم اول سرگیجه بود و تکون سر بعد بهم گفتن احتمالا از میگرنه و بعد ضربان اضافه شد حالت تهوع از اول بود. دارو نمیخ ام بخورم دکترم میگفت چند ماه اگه شروع کنم باید بخورم

نه دارو نمیخورم. فقط سعی میکنم بخابم .اگه شدتش زیاد باشه سرگیجه و تهوع هم میاد. خلاصه خیلی بدهبرا شم ...

از دارو های پیشگیری و دوره ای استفاده کردید؟ دکتر رفتین؟

شما چند وقته درگیرشی؟

من از نوجونی درگیرم

نه عزیزدارو مصرف نمیکنم چون موقتی به نظرم اثرش. باز با دکترت مشورت کن . خیلی سخته میگرن

من علائمم اول سرگیجه بود و تکون سر بعد بهم گفتن احتمالا از میگرنه و بعد ضربان اضافه شد حالت تهوع از ...

دکتر چه دارویی بهتون تجویز کرده؟ 

من از نوجونی درگیرمنه عزیزدارو مصرف نمیکنم چون موقتی به نظرم اثرش. باز با دکترت مشورت کن . خیلی سخته ...

من تپش قلب ناگهانی ام پیدا میکنم. از استرس ام نیست یهو دارم غذا میخورم یا صحبت میکنم اینطوری میشم. یا از دیروز گوشی دستم میگیرم حالت تهوع میگیرم شدید 

شما اینطوری میشی؟

دکتر چه دارویی بهتون تجویز کرده؟

من نخوردم بیشتر از درد عوارض دیگه اش وحشتناک 

آسنترا ۵۰ و یه دارو دیگه فکر کنم آرامبخش

من از جنگ شد یهو اینطوری شدم😣

مشکل صفرا ام دارم گفتم شاید تاثیر بزاره