2777
2789

خانوما من پسرم س ماهشه و طبقه بالا قوم عزراییلیم میگم من اصلا خوشم ازشون نمیاد و دوس ندارم پسرم وابستشون شه و ما ی در داریم ک راحت رفت و امد هست بین بالا و پایین حالا چ کار کنم پسزم ب اونا اصن دل نبنده و هی نگه برم پایین چطور ب خودم وابستش کنم؟؟؟؟

لدفا نگید چ ظالمی چون شما از دخالتا و کاراشون بیخبرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو خونشون

بچتم نذار بدون تو ببرن

من پیش مادرشوهرم نیستم ولی چون بچم شیرخشکیه مادرشوهرم امروز گف بذار پیش من بمونه برو به کارت برس(جایی کار داشتم) منم گفتم نمیشه که بچه رو بذارم بمونه ،هرچقد اصرارکرد قبول نکردم

ببین سعی کن یه وقتایی که بچت خوابش میاد یا گشنه شه ببری اونجا که همش نق نق و گریه کنه...خواه ناخواه با این وضعیت اونام زیاد طرفش نمیان و تو ذهنشون یه بچه بدرقلقه که تمایلی بش ندارن...اونا که زیاد نیان سمتش بچت هم زیاد اونوری نمیشه😁😁😁

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫
واقعا ظالمی..یه نفر در اینده پسر خودتو ازت دور کنه یه نوه خودتو حالا ب هر دلیلی..خوشت میاد..ب فکر را ...

گفتم لدفا اینو نگید چون بیخبرید از همه چی ادمی ک از در دوستی تا الان باش وارد شدی و روبرو باهات خوبه و از پشت خنجر میزنه بازم در دوستی داره؟

من یک عدد عروس در کنار یک افعی  ھستم ...جاریم طبقہ پایینہ ولی اینقد بابچش خوش میگزرونن و با بچش بازی میکنہ،  پارک میبردش بیشتر وقتا میرہ خونہ مامانن اصلا پسرش بالا نمیاد. مادر شوھرم بچہ جاریمو صدا میزنہ نمیرہ بالا خیلی وابستہ ب مامانش شدہ

حالا من برعکسم همش میگم برید بالا خونه مادر شوهرم خخخخخ اگه یه روز نرن خودم میفرستم بابا بزار یه نفس راحت بکشم و هرچه قدر هم تلاشت کنی وابسته میشه 

این تیکر بچه ی که قرار بود تیر ماه بیاد بغلم اما برام نموند