2777
2789
عنوان

دخترای زرنگ میاین ی لحظه

33 بازدید | 3 پست

آقا من یهویی نامزد کردم 

از الان برا بیرون رفتن غصه دارم ،بعضی لباسامو از سال ۹۹ بگم نگه داشتم شاید باور نکنید 

هر چی تو این دو سال خریدم هم با اینکه گرانتر شده ولی جنس نداشته 

الان برا خونه هم لباس راحتی دارم ولی زشته به هم محرم نیستیم 

فقط یک دست لباس با حجاب دارم 

تو این چند باری هم که اومدن رفتن ، چند دست لباسی که داشتم رو پوشیدم و تکراری شدن!

دلمم نمیاد بخرم ، پول هم درست ندارم ، نمیشه هم که یهویی ازش اینهمه پول گرفت چت دست لباس خرید ؟!

کاش تو قرعه کشی برنده میشدم

خودش هم با اینکه وضعشون خوبه لباساش مثل خودم رنگ و روش رفته 

منم کم کم خریدن رو دوست ندارم ، دوست دارم یهویی ۳۰ ۴۰ تومن بدم چند دست بیرون و تو خونه آیی بخرم 

الان چاره چیه؟

همین الا حاضرم باهات شرط ببنذم اگه پیام بدی بهش ازش بپرسی که من این چندبار چی پوشیذه بودم

اصن نه

بگو اخرین باری که اومدم چادر سرم بود یا نه

اصن از خودش بپرسزبدون اینکه به خودت نگاه کنی میتونی بگی الان جی پوشیدی

مطمئن باش که نمیدونه!

برا شما انقدراین چیزا مهمه

برای ۹۰ درصد اقایون اصلا توجه نمیکنن

فقط کلی

اکه با حجاب دوست داشته باشه فقط توجه میکنه حجابت خوبه یا نه یا برعکس

همونکه خودت بیشتر دوست داری بپوش و برو 

برا اون خیلی جدیده

۱۰ بار دیگن بپوشی نمیفهمه این همون قبلی

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

همین الا حاضرم باهات شرط ببنذم اگه پیام بدی بهش ازش بپرسی که من این چندبار چی پوشیذه بودماصن نهبگو ا ...

ممنونم 

ولی واقعا حس می‌کنم لباسام اونطوری که میخام نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یهو خریدن سخته و مبلغش زیاد میشه مثلا ماهی دوتا بگیری خیلی بهتره محرمم شدین که دیگه راحت تر میتونی بپوشی مثل تیشرت و شلوار

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه