2777
2789
عنوان

خورد کردن مرغ واسه جوجه‌ کباب

118 بازدید | 28 پست

سلام 

واسه جوجه‌ کباب خودتون مرغ رو خورد می کنین

یا میدین مرغ فروشی واستون خورد کنه 

اگه جمعه مهمون داشته باشین چه روزی مرغ می خرین و می شورین

پنجشنبه عصر بخر خورد کن بزار تو مواد

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جمعه مهمون داشته باشم پنجشنبه بعد از مرغ میخرم چون ممکنه جمعه گیرم نیاد

برا جوجه هم بده همونجا خودشون خورد کنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خود مرغ فروشی خرد میکنه پنج شنبه بگیر بزار داخل مواد تا خوب طعم بگیره

میشه بگين شستن چهار پنج تا مرغ چقدر طول می کشه

آره خودم زیاد وارد نیستم خورد کنم

خودم خورد کنمزیاد وارد نیستم بیست نفر مهمون دارم🥲

نه بده بیرون

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

میشه بگين شستن چهار پنج تا مرغ چقدر طول می کشهآره خودم زیاد وارد نیستم خورد کنم

شستنش زیاد طول نمیکشه خیلی بشه یه ربع

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرغ فروشی

5 شنبه میخرم اخر شب مواد میزنم میزارم یخچال

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

قطعا بده مرغ فروشی حدوده کیلو باید مرغ بخری برای 20 نفر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
یه نفر بهم گفت بگو درشت خورد کنه نمیدونم والا 🥲

نه اصلا  خیلی درشت باشه خوب مغز پخت نمیشه شما اصلا چیزی نگو خودشون بلدن چجوری خورد کنن 

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40