2777
2789

محیط کارم یا هرجایی علاقه ب تخریب آقایون البته به نوع شوخی دارم اذیت میکنم شیطنت دارم البته اونا خوششون میاد اما شاید همه اینطور نباشن نمیخوام اینجور شاد وپر از شیطنت باشم چ کنم با همه اینطور نیستم در عبن حال خیلی وقتا بی محلی و اینا هم در رفتارم هست

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

خیلیا شکل تو هستن منم دوست دارم آدمهای شیطون و پر انرژی رو

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ک...خلم مغزم کودکه 

ولی با همکارای مرد و اینا این مدلی نیستم یعنی با مردا چون شاغل نیستم فعلا 

نمیدونم فهمیدی یا نه ولی مغز بچه‌ها رو دارم کارام مثل بچه‌هاست انگار تو دنیای آدم بزرگا جایی ندارم مجبورم مثل اونا بشم 

منم ک...خلم مغزم کودکه ولی با همکارای مرد و اینا این مدلی نیستم یعنی با مردا چون شاغل نیستم فعلا نمی ...

منم دقیقا شیطنت زیاد

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

منم اینجوریم دست خود آدم نیست سعی میکنم حفظ ظاهر کنمجديدا کارتون هم میبنم

خخخ کارتون ..کارتون مرغی روببین😀

خیلیا شکل تو هستن منم دوست دارم آدمهای شیطون و پر انرژی رو

آفرین من از همون دسته هام خودمم خودمو دوس دارم خیلیا ب خاطر همین مدلی بودنم دوستم دارن اما نگرانم از سنگین و غیر موجه بودن خارج شم

آفرین من از همون دسته هام خودمم خودمو دوس دارم خیلیا ب خاطر همین مدلی بودنم دوستم دارن اما نگرانم از ...

آره عزیزم بعضیا ذهنشون خرابه دچار سوتفاهم میشن شما سعی کن همیشه با حد و مرز شوخی کنی اگرچه کسی ک منظوری نداره کاملا مشخصه از حرفاش

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم