2777
2789

به حساب بانکی که وام گرفتم نمیریزه چیکار کنم بانک شعبه رفتم میگه ربطی به ما نداره پس به کی ربط داره

برین بانکی که وام گرفتیم بپرسین اینجوریه یعنی پول کم میشه ولی قسط شماهم پرداخت نمیشه؟پس اون بانک اون ...

مال خودمم نیست مال مادرمه اونم شهر دیگست مریض هم هست نمیشه هی ببرمش بانک عوضیا قسط سریع کم میکنن ولی پرداخت ندارن مال حروم خورا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال خودمم نیست مال مادرمه اونم شهر دیگست مریض هم هست نمیشه هی ببرمش بانک عوضیا قسط سریع کم میکنن ولی ...

شما ضامنش شدین؟ نمیخواد برین همون شهر همینجایی که هستی برو یکی از شعب همون بانک توضییح بده ببین باید چیکار کنی

شاید از شما چون ضامنش هستین کم میکنن