2777
2789

برم چی میشه اتفاقی نمیوفته تصادف نمیکنه با راننده بد خلق دهن ب دهن نمیشم خودم استرس دارم اما لازمه یاد بگیرم یعنی میتونم ؟ فلج نشم تصادف نکنم وایی

خوب تو اول رانندگی یاد بگیر بعد غصه راننده بد دهن و تصادف و فلج شدن رو بخور 😂🤣🤣😂🤣

خب من ک یاد میگیرم بلدم البته گواهی باید بگیرم اما تنهایی ماشینو بردارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راننده وحشی همه جا هست شما باید اماده باشی تصادفم همیشه پیش میاد اصلا ادم بدون تصادف راننده نمیشه هروقت تصادف کردین پیاده بشید در رو قفل کنید به پلیس و همسرتون زنگ بزنید

نکات ایمنی کمربند ایربگ خودروی خوب هم رعایت کنید ایشالا اتفاق بدی نمیفته

یه باریستای مو فرفری🌱💓پرندگان در قفس به پرندگان آزاد بالای سر خود حسادت میکنند...

خب من ک یاد میگیرم بلدم البته گواهی باید بگیرم اما تنهایی ماشینو بردارم

دارم میگم دیگه تو اول گواهینامه بگیر 

بعد بهت اجازه بدن ماشین تنها ببری 

بعد ترست بریزه 

دیگه غصه اینا رو نمیخوری

دارم میگم دیگه تو اول گواهینامه بگیر بعد بهت اجازه بدن ماشین تنها ببری بعد ترست بریزه دیگه غصه اینا ...

اگ ماشین تصادف کنم خراب بشه شوهرم منو می‌کشه 😂😂😂

نمیترسی

من راستش ماشین بابامه و چیزی بهم نمیگه دفعه آخر که تصادف کردم ستون ماشین مچاله شده هنوز ماشین و درست نکرده 

ولی چیزی هم به من نگفت 

گفت همینه ماشین برای تصادفه تا تصادف نکنی هم راننده نمیشی