2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالشونه؟ چرا مجدد نیاز داره به عمل ؟

مامانم ۴۰ سالش نشده فعلا،رعایت نمی‌کرد مامانم 

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

چرا مثلا چکار کرد ؟ تپش قلبش چطوریه ؟

مثلا دکتر میگفتش ‌ک تا ده روز مامانم نباید کار سنگین کنه،حرص بخوره بعضی چیزا مثل فلفل اینارم نباید بخوره ولی مامانم زیاد اهمیت نمی‌داد کار خودشو میکرد

مامانم قبلا هر دو روز یبار تپیش قلبش خیلییی بالا می‌رفت تا ۱۱۰ و اینا ولی آخرین بار تا ۱۸۰ رفت ک بی هوش شد

ولی الان عمل کرده باز تپش قلب داره ولی نه در حدی ‌ک بره تا ۱۸۰ و بی هوش شع،کمتر از قبل

مخصوصا وقتی زیاد راه میره یا گرمش،میشه

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

مثلا دکتر میگفتش ‌ک تا ده روز مامانم نباید کار سنگین کنه،حرص بخوره بعضی چیزا مثل فلفل اینارم نباید ب ...

اره رعایت نکرده چرا پس خودشو اذیت می‌کنه 

دوراز جون خوبه حمله قلبی نکرده 

الان تپش قلبش چنده حدودا ؟ 

اره رعایت نکرده چرا پس خودشو اذیت می‌کنه دوراز جون خوبه حمله قلبی نکرده الان تپش قلبش چنده حدودا ؟

نمیدونم الان چنده